Twinsmomtwoboy Eminannesi kelin ilacı olsa kendi başına sürer bacım benimkiler yerçekimine karşı koyamıyor 🤣🤣🤣🤣
Naz0106 Eminannesi Biz de tombul tombul memeliler olarak kalıcaz galiba bu derdimize bir çare bir derman bulamadık😂
Eminannesi Butterfly kız biri kocam mememe dokunmuyor felan demişti herkes yazmıştı bende değişik bir başlık atayım. 😂memeler ateş etmiyor 🤣
Butterfly Eminannesi evet okudum , baya midesizleşmişler bayaa🤦. Biride yazmız benim kocam öper emer falan diye , utanmıyorlar yazmaya bacı 😣
Minikaslann Eminannesi penti de çok güzel sütyenler var toparlayıcı. Askılarını sıkı bir şekilde sürekli takarsanıx belli bir süre sonra epey fark ediyor
Naz0106 Eminannesi Isterse 100 tl olsun işe yarasında ne olursa olsun gencecik yaşımda sarkık memeler aman Allahım gördükçe tuhaf oluyorum ben 1 sene öncesine kadar 70 takan insandım şimdi aldı başını gidiyor😂
Annesi23 Eminannesi canım bende aynı senin gibiyim miorre toparlayıcı sütyen aldım çok memnun kaldım çok güzel toparladı trendyoldan felan bakabilirsin
Eminannesi Annesi23 onu kullanmıslıgım var kuzum o fazla rahat benimkiler zaten fazla rahatlar azıcık harekete geçirmeli dik olmalı yani 🤣