Gokcenipek Dorukb1919 emzir sürekli hafif sarı akıntı en yararlı kısmı ama bak kan vs var mı benim bi göğsümden kan gelmişti kahverengi onu verme dediler enfeksiyon olmasın diye ama sarı akan sütü verebilirsin. Bol bol su iç gaz yapmayacak şeyler yiyebilirsin zamanla gelir sütün sürekli emzir ama o çektikçe gelir sütün
Aysegulss seydaac incitanemmm ne yazık ki gerçek. Sabaha kadar ağlamış yine de mama vermemişler. 8 de doktor muayeneye başlıyor diye sabaha kadar beklemişler hastaneye getirirken arabada morarmış ağlarken ve ölmüş.
Perihann Dorukb1919 tahin pekmez , dereotu , yulaf , kayisi incir hoşafı ,bulgur pilavi bol bol da su icin bunlar aşırı süt yapıyor. En onemlisi stres asla yapmayın insallah faydasi olur🙏
Perihann Aysegulss okurken tüylerim ürperdi😥 nasil bir cahillik bu cocugu açlıktan ölmüş. Benimde sütüm bebegime malaesef az geliyor ilk ay yetiyordu ama simdi 3.ayindan gun aldi ve yetmiyir ara öğünlerde ve doymadigini anladığım her an mama veiryorum . Sonsuza kadar mama verilmicek biz bile acliga dayanamazken kendisi nasil karnini doyurup saatlerce cocuguni ac birakmis aşırı moralim bozuldu cok üzüldüm😓😥 yinede ALLAH anne babasina sabir versin her ne sebeple olursa olsun allah kimseyi evlat acisiyla imtihan etmesin🤲😥
Aysegulss Perihann amin inşallah. bazılarına anlatmak çok çok zor mamanın bebekler için zehir değil ihtiyaç olduğunu.
Perihann Aysegulss malesef öyle cogu kisi ozellille buyuklerimiz mamayi zehir gibi görüyor ve bu cahillikten baska birsey degil . Benim kardesim 28 yasinda o bike zamaninda mamayla büyümüş annemin sütü olmadigi icin yazik gercekten.
Faray Dorukb1919 canım 5 güne kadar mama destekli gitmelisin, emzirmeye de devam ederek 5 gün sonra mamayı çıkartmalısın
Binnur94 Dorukb1919 benimde 1 hafta sütüm gelmedi elektrikli göğüs pompası aldık sağdım ertesi gün gelmeye başladı . İnşallah sizinde gelir