eezgiciikk Burcem 8 aylık olacağız nerdeyse ama hala kaşınıyor damakları 😪 eline ne geçerse ağzına sokmaya çalışıyor. Sürekli parmaklarını çiğnemeye çalışıyor. Umarım çabucak çıkar şu dişler
Burcem Yenidennn onu bende duydum ama acaba bu aylarda öneriliyor mu ileri ki aylarda mı bilmiyorum 🤷🏻♀️ yani kullanılıyorsa alalım vala perişanlar
Burcem Yenidennn https://www.e-bebek.com/milkway-dentomin-parmaklikli-dis-kasima-jeli-p-dsm-866134/ böyle bişe buldum ama yorum ne bakmadım
merveeminaaa Kızlar jellerde pek bir işe yaramıyor anlık 5 aylık olduk elleri sürekli ağzında sinirleniyor bende ellerimi iyice yıkıyorum jeli buzdolabında tutuyorum sürerken kaşıyorum iyice biraz rahatlıyor 😔
Deletedmom418 merveeminaaa canısı o jelden biz iki yeğenimede kullanmadık. Yengemde dr. Hiö tavsiyede etmiyo. Biz gözetimimiz altında iken yeşil soğan verdik felaket rahatlatıyor deneyin istersniz
Deletedmom418 Burcem benimde eli ağzında hep ama damakları hala yumuşak diş değil bnce. Bide erken değil mi diş için. Bu dönemde her bebek elini ağzına sokmaz mı?? Rumuz: AcemiAnnn 🤣🤣🤷🏻♀️
Burcem Deletedmom418 bende öyle biliyordum hatta diş diyene 2 aylık ne dişi derdim de onu doktora sordum da bazı bebeklerde erken belirti gösterirmiş diş yer yaparmış ama çıkması aylar sürermiş 🥴🥴
Deletedmom418 Burcem amaaaa kız bebiş küçük. BiZimkiler geç çıkardı onıda sormak lazım. Daha ek gıdaya geçmemiş bebeği soğanla yakmayalım 🤦🏼♀️
Burcem Karpuzreceli yok silikon ya tam kullanım zamanı ama benim de bebeğim heralde temas ettikçe daha çok kaşınıyor çıldırıyor 😀
Vega Doktorlar jellerı tavsiye etmiyor kızlar bilginize Oğlum şu an 5.5 aylık 2 aylıkken başladı kaşıntı ama diş çıkana kadar çözümü yok malesef 😯
Burcem Vega doktoruma sordum organik bi diş kaşıyıcı buldum çünkü eczanedekiler kimyasal hep onay verdi 👍🏻