Melikeaknnn Ben de öğretmenim,çalışıyorum.☺️
Size laf anlatmaya çalışmayacağım çünkü fark ettiğim kadarıyla üslubunuz biraz çirkin. “Kilosu önde😂” falan çok hoş şeyler değil. Katkı maddeli şeyleri yedikçe bir zahmet önde olsun diyeyim ben de size kapansın konu. Sizin tercihiniz sizin bebeğiniz. Gittiğiniz yerden çorba bekleyeceğinize bir yere gitmeyip evinizde yarım saat bir çorba kaynatın. Bir yere gidecek vaktiniz varsa tabi çorba kaynatacak vaktiniz de elbette ki vardır. Buradaki birçok insan size iyi niyetle yazmış. Siz dediğim dedik çaldığım düdük diyorsunuz. Her şey organik olacak vb kimse demiyor. Hazır gıda elbette tüketecek ama misal olarak çorba verdiğiniz için çorbayı söylüyorum. Çorba evde yarım saatte yapılabilecek bir şey. Ne bileyim yoğurt için sütünüz vardır kaynayacak soğuyacak maya olacak vb vakit istediği için elbette hazır verirsiniz ama çorba yani çorba… Tarhana,şehriye bunlar yarım saate çok rahat pişen şeyler. Markete gidip knor çorba almaya vakit bulduğum kadar pişirir kendim yanımda taşırım. Hazır gıdalar obezite başta olmak üzere kanser gibi etkisi uzun vadede ortaya çıkan Hastalıklara sebebiyet vermekte.
Siz istediğinizi yedirin ama.