Aysenur219 Emine1002 onu nasıl hesaplıyorsunuz acaba bız de yapmak istiyoruz ama kestirmeden nasıl hesaplayabılırız bılemedık
Emine1002 Aysenur219 Yani bebeğinizin saçı kaç gram gelirse tahminen mesele 5 gram geldi 5 gram gümüş ne kadarsa onu veriyorsunuz
Emirhan_ rabia22 canm ben kestim geçen gün kestim 10 aylik oğlum saçı çok azdı gurlessin diye once makinayla aldim sonra jiletle aldim baya gür gelio baklm uzayınca nasil olacak
rabia22 Emirhan_ maşallah erkek bebek zaten yaşından sonra bile kesilebilir benimki kız 8 ay da biraz büyük geldi kesmedik öyle 0 a bakalım
rabia22 Esdoel oda mantıklıymış ama sonrasında yanıyor gibi his yapıyor falan dediler jilete güvenemedim zaten de makasla düzelttirdik kestirmedim öyle bakalım kendi gür olur umarım
Esdoel rabia22 yok canım yanmiyor ben senelerdir7 senedir her sene jilete vururum saçlarımı bende bile yanma olmadı üstelik sampuanladigin için sorun olmuyor
Emirhan_ rabia22 canm bende kesin ileride pişman olabilirsiniz çok anne var keşke kestirseydim diyen yinede senin tercihin su süreçte de sürekli evdeyiz yani ama olede çok sempatik oluyorlar 🙂🙂
Berrinsoyagazi14 rabia22 ablamın saçını sıfıra vurmuşlar kendisini bildi bileli 2 tel saçı var 😅 hurafe inanmayın yazık kel kel geziyor çocuklar 🤦🏻♀️ Bana yapmamışlar baya gürdür saçlarım hatta
rabia22 Emirhan_ kesmedik ya babası da kıyamadı bende hem kesince gür oluyorsa büyüdüğünde ince olursa tercihen kendi kesmek isterse keseriz diye bıraktım kız bebekte kötü duruyor saçsız bide benim ki saçlı doğdu hepten kıyamadık
Faray Emine1002 benim eşim hafız canım ama böyle bir şeyin olmadığını net bir şekilde söylüyor, hangi kaynaktan bu bilgi söyler misin
Faray rabia22 doktorum, bebek saçları asimetriktir bir kısmı uzun bir kısmı kısa olduğu için saçları seyrek görünür, saçları kestirdiğinizde eşit uzayacağı için gür görünür dedi.
rabia22 Faray peki jilete vurulan tüy bile kalın kıl oluyorsa saç niye olmasın dediniz mi? Ben de kestirmedim ama merak ediyorum bu şekilde yorum yapan arkadaşlara ikna olmuştum açıkcası 🤭☺️😉