Gunes_kiz Kızlar 14 aylık oğlum var her fırsatta isiriyo omzum, sırtım, kolum, bacağım. Nereyi tutturursa isiriyo artık canım yaniyo. Vurmasını filan geçtim. Uzun süredir böyle. Ne zaman bırakır bu huyunu? Ne yapmam gerekir?
Birkizannesi0731 Gunes_kiz bende şurada bekliyim istediği olmayınca hemen vuruyor ısırıyor kafa attı bugün bana 15 buçuk aylık .
Mom9 Gunes_kiz benim ki de 11.aydan beri yapıyo şuan 1 yaşını geçti 🙄 hayırdan da anlamıyo gülüyo. Ağlama numarası yapıyorum daha çok gülüyo 🤦♀️😅
sevimeyuboglu61 Gunes_kiz benim oğlum 20 aylık Bir aydır isteidği olmayınca vuruyor kimseden de öğrenmedi neden yapıyor anlamıyorum
Mom563 Gunes_kiz 8.aydan başladi bizim ısırmalar. Kizim yyeni 2 diş çıkardı memelerim da hafta hatta daha kisa sürede yara oldu. Hayir bi de tatli tatli isirip yüzüme bakiyo 😅
Gunes_kiz Birkizannesi0731 ah kafa atma tokat atma onlara kurban olayım en iyi yaptığı şey onlar onu arar olduk dişleri geçiyor hemen hep te en nazik acıyacak yerlere denk getiriyo ısırıkları. Çok seviyorum kıyamıyorum ama bi tane çarpmamak icin zor tutuyorum kendimi. Bi anda isiriyo hic beklemediğin anda.
Gunes_kiz Mom9 oyuna çeviriyorlar artık. Anneme kardeşime vuruyor. Bir de elini kaldırıyor bağırarak birşeyler söylüyor anlaşılmıyor da.
00000000 Merhaba benimkide 14 aylik istediği aninda olmayinca sinirleniyor kafasini neresi rast gelirse oraya vuruyor ısırıyo saçını çekiyo ablasını elinde ne olsa kafamiza atiyo ne yapmaliyim hiç bilmiyorum🙄
sevimeyuboglu61 00000000 20 aylık oğlumda da aynı durum var Umarım kalıcı olmaz unuttular gelişimlerini n bir evresidir
Gunes_kiz 00000000 Bende bilmiyorum çok sinir bozucu bir durum yaa. Masaya filan da kafa atiyo sonra öksürük tutana kadar ağlıyo.
Gunes_kiz sevimeyuboglu61 birnyerdenkapmistir gülüm. Benimki kuzeni var 3yasinda o vuruyo filan ondan öğrendi. Şimdi o vurmadan benim oğlan savunmaya geçiyor ondan önce vurmaya başlıyor cimcik atiyo isiriyo
Gunes_kiz sevimeyuboglu61 inşallah uzun sürmez daha fazla. Morariyo artık her yerimiz. Dislek oglan 🤣🤣
Mis_kokulum Gunes_kiz benim bebeğimde 14aylik son 1 aydır aynı şekilde sadece beni ısıtıyor o kadar çok ısırıyorki gözlerimden yaş geliyor hoşuna gidip gülüyor babasını yada başkasını ısırmıyor diyorum sevgisini böyle belli ediyor heralde😂
Gunes_kiz Mis_kokulum aynen yaa benden başkasını isirmiyo bana gelince de ısirilmadik yer birakmiyi. Ama herkese de vuruyo. Eli de ağır vurunca şap diye ses geliyo
YavruKartal Gunes_kiz Benim oğlumda 14.5 aylık ve aynı dediğiniz gibi sürekli ısırma telaşında. Özelliklede beni. Dikkat ettim hırslandığı zaman yapıyor. Mesela sarıl bana annecim diyorum sıkı sıkı sarılıyor omzuma yatıyor sonra hop kııtt 🤦🏻♀️ Bi ara geçmişti yine başladı
Gunes_kiz YavruKartal tamamen ne zaman bırakırlar acaba? Dişler de cıktı artık baya acitiyo. Uykusu gelince de yapıyor.
angelfish Gunes_kiz benımde oglum 9 aylık her fırsatta ısırmaya calısıyor. Hayır annecım dedıkce sırıtıp tekrar ısırmaya calısıyor 🤷♀️