Yeniann3 Esilaprenses ben çok önceden tek tük içerdim. Özellikle kafam dağınık olduğunda. Hamileliğimden sonra hiç içmedim. Ama bazen o kadar efkârlı oluyorumki şöyle sigarayı yakıp bi yandan kahve bi yandan ruh halime göre bir müzik. Neyse daha fazla canın çekmesin 😄
Esilaprenses Yeniann3 ah ahh şuan cok isterdim bunları yapmayı 🤭 yeerince çekti ama icemiyorum 😡 kocam yüznden
Mires Esilaprenses yani sigara içmek haram ya da günah değil diye biliyorum mekruhtur zararlı birşey sonuçta bence içmemelisin hem paran yok yere çöpe gidiyor hem de sağlığını bozuyor ne güzel bırakmışsın zaten bunu kendine yapma bence..
Esilaprenses Mires evet canm haklısın ama galiba beni sadece içenler anlıyor . Bende bunun farknda ve bilincinde bi insanım .
Esilaprenses Kubss tatlım bende sorun olması yada olmaması beni ilgilendirir lütfen bana bu tür diyaloglarla gelme . Ve benim anneliğimi sorgulama sana yada başkasına düşmez sorduğum soruyla alakasz cevap verme .
Kubss Esilaprenses anneliği sorgulamak ne alaka ? Nacizane tavsiyede bulundum her insan gibi iyi niyetli olarak. Burdan bunu anlamak PES. İyi zehirlenmeler
Ebubekirim-61 Şu sigarayı içmeyipte ahkam kesenleri şuna benzetiyorum bi söz var bekara kadın boşaması kolay diyorlar aynen öyle tiryaki olmak bambaşka bişey bağımlısın yani ötesi yok
Esilaprenses Ebubekirim-61 sorma ne ahkam hemde dersen aldatıyoruz cinayet işliyoruz . İçmeyene saygımız sonsuz içenede olsa keşke .
Deletedmom54 Esilaprenses ben bu konuda baskı uygulanmasını doğru bulmuyorum 😂 benim eşim sigara ağzına sürmemiş hiç sevmez.ama ben içerim.hamileyken hiç içmedim.içmeyeceğimi bildiği için konusu dahi olmadı.emzirmiyorum ve kızım uyuduktan sonra içiyorum.gün sonu tek keyfim kahve sigara napim 🌸💁🏻♀️
Esilaprenses Deletedmom54 bende doğru bulmuyorum . Hayatta herkesin zevk aldıgı birseyler vardr benimde sigaraydı . Kızım için bende bırakmştm ama artk canm çok istiyor .