Elaa11 Arkadaşlar bebeğim 3 ay 9 günlük ve son birkaç gündür parmak emiyor ne yapabilirim sizce? Parmağını emiyor ve o şekilde uyuyor. Son zamanlarda biberonunu da ısırıyor. Bu arada emzirme+mama veriyorm
AlperenSevdeG Bizde de var bu.. 3ay atağı dedikleri bu olsa gerek davul gibi oluyo eli. Emzik tutmadığı için kaşımasına yardımcı oluyorum emzik ucuyla öyle uykuya dalıyo
Asli123 Elaa11 valla önünü kesmeye bakın bu işin. Benm eltimin kızı da emiyordu su an 1.5 yasında eli ağzıyla yapışık resmen. Benm oğlumda o aylarda yapmaya calıstı ama ben hep dikkatini dağıttım. Kalıcı hale gelebiliyor.
Asli123 Elaa11 parmaktansa evet ama bu aylarda önünü kesebilirsiniz parmak emmenin. Emzik de vermedım ben.İlgileri dağılıyorlar. Bir süre sonra unutuyorlar. Eltim biraz serbest bıraktı. Ağlayan bir bebekte değildi. Yatırırdı öyle çocuk uyanırdı oynardı parmak emer tekrar uyurdu.
Balkupummm Elaa11 Benim oglumda o donemde emiordu o sekilde uyuordu surekli bas parmak agzindaydi cok tatli buluyordum ellerini kesfediyor cunku bi sure sonra unuttu onu ama disleri kasindigi icin suanda da dislerini kasior eller agizda 🤷
Elaa11 Balkupummm önce elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyordu bugün emmeye başladı tam anlamıyla. Bildiğiniz emerek uyuyo.bana da çok tatlı geliyo ama korkuyorum devamı gelirse diye.umarim unutur 🙏🏻
Asli123 Gizossoylu dayımın kızı ilk okula giderken bile emiyordu. Öyle ki damak yapısı bile değişti. Çok başarısız bir çocuktu. Lisedeyken de yapmadığı kalmadı ailesine.
archmom Elaa11 cok normal o aylarda bebekler ellerini kesfediyor.Parmagini emmeyen bebek yoktur endiselenecek birsey yok merak etmeyin
Aysenurmiran Elaa11 Bi bebek sayfasında okumuştum ellerini emerken asla elini ağızından çekmeyin diyordu 3 ay 20 günlük bebeğim sürekli eli azında hiç çekmiyorum 😘
Snmaydn İtiraf ediyorum 🙈 Ben 3 yaşımda emmeye başlamışım 33 yaşımdayım hala özellikle yorgun olduğumda baş parmağımı emiyorum aynı şey yengemdede var 51 yaşında 😁 parmak emmekten kimseye bişey olmuyor meraketmeyin kızlar 👍🏼