Aksumervenur Kalp26 demin bir arkadaşın postunda gördüm bir benzeri olayı eşi yaşamış test vermediği halde aile hekimi aramış eşiniz pozitif çıktı diye. Baza böyle yanlışlıklar oluyor. İnşallah benim de bir yanlışlık vardır. inşallah sizde atlatmısınızdır. Rabbim şifa versin inşallah
Ruzgarin_annesi TospikOglusum yok cnm gezen biri değildi eşinden bulaştı malesef onada iş yerinden bulaşmıştı. Eşi pozitif çıktıktan 8 gün sonra kardeşim pozitif çıktı bugün bebeğine test yapıldı ordakiler bebekte pozitif gibi duruyor demiş 😔
Aksumervenur Ruzgarin_annesi Allah yardımcısı olsun inşallah. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Rabbim hepimizin evladını korusun 🤲🏻
TospikOglusum Ruzgarin_annesi ay of ya deme çok üzüldüm. Peki neden 8gun sonra cikmiski en geç 4gunde ortaya çıkar diye biliyrmda ondan merak ettim.esininde suçu yok sonuçta benim eşimde çalışıyo ve çalışmak zorundalar offf ya bende çok.korkuyrm rabbim herkesi bizide içinde korusun🙏🙏🙏acil sifalar dilerim canm
Mervemrah73 Bugün test yaptım ben negatif çıktım Rabbim sana da şifa versin canım bol su iç sabah akşam duş al ve sumak suyu iç en önemlisi bunlar 10 günde negatife döndüm çok ağırdım hemde
Ruzgarin_annesi TospikOglusum valla canım bende çok korkuyorum inan kaç aydır ailemle görüsemiyorum bi yere gidemiyoruz ama korkunun ecele faydası yok malesef salgın kontrolden çıkmış zaten söylenen vakalarda yalan inan herkes hasta olcak galiba bizim yapcağımız tek şey bağışıklığımızı yüksek tutmak korona tedavisinde verilen meyveleri bitki çaylarını şimdiden tüketmek bol ev yoğurdu sarımsak soğan özellikle kemik çorbası tüketmek.. allh herkesin yardımcısı olsun hasta olanlarada bi an önce şifa versin inşallah
TospikOglusum Kalp26 offf deme ya inş hemen iyilesirsiniz.bebise kim.bakiyo peki bu durum da ,tedavi ne uygulaniyo yani inanın çok korkuyrz hepimizde sonuçta benimde eşim çalışıyo ve çalışmak zorunda nasıl gecinicez ama korku çok fena gerçekten 😪😪
TospikOglusum Ruzgarin_annesi Aaa Ben bilmiyrm korona tedavisinde verilen meyve ve bitki çaylarıni banada yazar mısın?
Ruzgarin_annesi TospikOglusum kekik çayı nane limon çayı bol muz c vitamini portakal mandalin ananas yesillik ve en çokta kemik çorbası diyolar canım sarımsak soğan et balık bu gibi şeyler
Aksumervenur Kalp26 geldi çok şükür negatife dönmüşüm hamd olsun Rabbime. Rabbim hepimize tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. Dualarım da hepiniz barsınız 🤲🏻