Teachermom AyseAvan Emer sikinti olmaz birkac gunluk birseydir o zaten 4.aydan sonra kisa sureli meme reddi oluyo simdi bol bol emsin kilosunu alsin
Ogullarinaasikanne Nazturan 4 ay 6 günlükken 7.150 Gr 65 cm idi bugün 5 ay 12 günlük olduk kontrolümüz var bakalım bu ay çok kilo almadı gibi ama hayırlısı
Mom93 Aslanmmm bazı bebeklerin yapisi öyle oğlum bu kiloda ama gel gör ki hiç göstermiyor her gören aaa gelişmemiş hiç diyorlar tartı da bu kadar geliyo sadece beziyle tartiyor doktor kucağıma alınca ağır hissediyorum ama göstermiyor
Aysgllylcn isill benim kızım minyon baş çevresi ve kilosu 6 aylık bebekle uyumlu dedi ama gelişimi iyi bir bebek problem yok dedi Her ay 3 cm net boyumuz uzuyo boyuna giden bir kızım var
isill Aysgllylcn tabiki doktorun dedigi onemli bizim de bas cevresi ve boyu ayiyla uyumlu kilosu br tk altnda gelsm tablosnda ama takibe almam gerrken cocuklardn degl dedi
prenses3509 Nazturan prematüre 1835 gram doğdu şu an kronolojık 9 düzeltilmiş 7 aylık 13 bucuk kiloyuz☺
Saraa prenses3509 maşallah ne verdiniz de böyle yaradı nazar değmesin bebişinize baya baya almış kilo ☺️
Pembe_panjur prenses3509 9 aylik bir bebegin o kiloda olmasi sasirtici hele ki premature bir bebegin o kiloda olmasi imkansiz ya. Nasil oluyor bu iş. Benim kizim yasinda ve o kiloda. Ustelik 3600 dogdugu halde