Bonuss https://imgyukle.com/i/x1ptwU. Kızlar bu böceğin adını ve neye geldıgını bılen var mı? Camların önünde ya da çamaşır asarsam üstüne geliyo
babyandmoms Bonuss bulunduğunuz yerin belediyesine haber verin İstanbul Tuzla da oturuyorum bizde de durumlar aynı aradık belediyeyi mahalleyi ilacladılr biraz daha rahatladık gibi Kocaeli Gebze de de istilaya uğrasmıs herkes ağaclardan ucuyormus
PrensesMinel Bonuss dantel bocegi diye geciyo 1 haftadir bizim buralarda da var cnm ilaclama yapiyolar azaldi
gorhanpars Bonuss 3 gündür bu böceklerle savaş halindeyiz. Tüm apartmanda pencere önündeler kullanmadığım ilaç kalmadı ama yine çıkıyorlar çok sinir bozucu bir durum😏
fatmazarif8 Bonuss aynen ya ısırıyormu bilmiyorum ama görmeden önce oğluma kıyafet giydirirken başlamıştı ağlamaya öyle yapınca kıyafeti çıkartıp baktıgımda bu böcekten vardı
PrensesMinel babyandmoms aynen bende gebzeye yakinim resmen istilaya ugradik 😂 cam önlerine doluştular
Yasemin94 Ben çekmeköydeyim bende evimin bazı köşelerinde bu böcekleri gördüm ilk başta kül yada kırıntı sanmıştım meğersem böcekmiş ya bu 😂bi zararı varmıdır arkadaşlar gördükçe atıyorum ama evi falan sararmı
Bonuss Bende kartaldayım beledıyeyı aradık ilaçladılar ama bitmiyolar valla yaz gunu kapatıyorum her yerı cok sınırım bozuluyo çare de bulamadık