Angel_45 Arkadaşlar bebeğim 3 ay 9 günlük sürekli doktor ebe göz muayenesi olcak 3. Ayda diyordu. Yarın goturecektim eşiminde canı istemiyor koronadan dolayı. Çok önemli mi sonra olsada olabilecek bir muayenemi bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim🤲
Meva_ Angel_45 göz kalça işitme vb belli aylarda yapılmasının bir nedeni vardr canm, erken tedavi acısından. Bende tedbirinizi alon götürün.
archmom Angel_45 goz muayenesini o aylarda cocuk doktoru yapmisti.1 yasinda detayli goz muayenesi yapildi goz doktorunda
Misskokulum Angel_45 biz göz kontrolüne gitmedik su an oğlum 11 aylık geçen ay iki gözü arasında derece farki olduğunu öğrendik belki küçükken gitseydik bi damla ile geçecekti ihmal etmeyin gidin
eymenkerem Misskokulum ne kadar ölçüleri acaba iki göz arasında derece farkı var demissiniz merak ettim
Eslemssmom Angel_45 kızım 8 aylık oldu ben göz kontrolü yaptırmadım virüsten götüresim gelmiyor ebe de biraz daha bekle dedi
TalentedMom Eslemssmom yok canım daha neler ölçüm yapılıyor sonra doktor reflekslerine bakıyor ışık falan tutuyor
Mervemerveesk Angel_45 yenidoğanda yapılan göz muayenesinden mi bahsediyorlar? Hiç yaptırmadınız mı acaba göz muayenesi?
Kameredd Aydan önce göz muayenesi gereksiz bebeklerde 6. Aya kadar geçici şaşılık olabiliyor ayrıca bebeklerin tam olarak uzağı görebilmesi 6. Ayo buluyor. Bence 6. Aydan sonraya erteleyebilirsiniz eğer fark ettiğiniz anormal bir durum yoksa bebeğinizde biz 9. Ayda yaptırdık kontrolü
Angel_45 Kameredd bende internetten araştırdım dediğiniz gibi diyor 6. Ayda Aralık falan korona iyice tavan yapar bende bilemedim zırt pırt soruyolarda anlamadım ben bu doktorların mantigini
Zehra-20 Bence yaptır erken tanı için önemli ilerde pişman olmaktansa önlem alıp yaptırmanda fayda var. Bizim muayenede 2 farklı ışıkla baktı, şaşılığa baktı ve göz ultrasonu çekti doktor
Mervemerveesk Angel_45 anladım. Yenidoğan göz muayenesi oluyor ilk olarak. 6.ayda da şaşılık için gelin diyorlar. Ancak bizim doktorumuz belirgin bir şaşılık durumu yoksa şimdilik gerek yok demişti biz de yaptırmadık şimdilik