edaayy Bebeğim 3 ay 20 günlük hem emiyor hem mama alıyor 4. Ayda kaşık mamalardan vermek istiyorum 4. Aydan itibaren kullanılanlardan sizce çok mu erken olur bebeğim doymuyor gibi gece çok kalkıyor bana fikir verirmisiniz 4 aylarda bebeğine kaşık mama veren anneler yardım edebilirmi
Msd edaayy şunuda söylemek isterim oğlum bir yaşında yatmadan kaşık maması verip yatırıyorum ki çabuk acıkmasın ama iki kesin üç de olabiliyor kalkıp süt içiyor 🤷♀️
edaayy Merve-HanifeDuru mamaların üstünde 4. Aydan itibaren kullanılabilir yazıyor 4 aylık bebekler için o mamalar için soruyorum çünkü bebeğim doymuyor 😏
Merve-HanifeDuru 5 ay 8 günlük kızım var doymuyor kilo alımı az doktora danıştım hala küçük olduğunu söyledi kaşık mamalar için mama üzerinde yazana değil doktora danışırım ben ☺️ Siz nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapın o halde 😊 edaayy
SbnmTlg Bağırsakları ek gıdayı sindirebilecek durmuma gelmez daha 6 aydan önce. Verirseniz kabızlık, reflü, böbrek rahatsızlığı, obezite gibi hastalık risklerini artımış olursunuz. Kaşık ama yerine formül mamayı artırmayı deneyin 🌸
Msd SbnmTlg ben dördüncü ayda çok ufak ufak vermeye başlamıştım bizi yemek yeren görünce anlayıp ağlıyordu
Mom9 edaayy bezleri dolu mu? Emmeye kalkması illa açlıktan olmaz. 4.ay atağında zaten uyku düzeni bozuluyo
Ademinee Emiyorsa bırakın emsin hayati boyunca anne sütünü 2 yıl alacak sonra hep yiyecek zaten, kızımın meme reddi vardı ona rağmen hiç vazgeçmeden emzirdim şuan 1 buçuk yaşında hala ısrarla emziriyorum
SbnmTlg Msd Bebeklerin sindirim sistemi 6 aydan önce yeterince hazır değildir. Anne sütü veya formül mama dışında bir şey verilmemelidir. Ama yine de siz bilirsiniz 🤷🏻♀️
Msd edaayy yanlız ben doyurmak için vermiyordum tavsiye olarak algılamayın aptamil kaşık maması vardı evde küçük bir tadımlık yapıp verdim yedi yutma ve çiğneme olayı her çocukta ayrı bizimki erken gelişti istiyordu
Nursah9955 edaayy bu kadar benim oğlum içiyor 7 aylık sadece mama bide siz meme veriyorsunuz üstüne bide kaşık mama bebeğinize zarar vermekten başka bişey yapmaz bu
edaayy Merve-HanifeDuru anladım bende sormak istedim ben tatildeyim doktorumuza gidemiyorum acaba bu durumda olan anne var mı neler yapıyorlar merak ettim fikir almak istedim 😇
Merve-HanifeDuru Doktorunuzun numarası olsaydı keşke 😊 çünkü bir annemizin bebeğine iyi gelen bir besin sizin bebeğinizde alerjiye veya kabızlığa yol açabilir o sebepten ötürü doktara danışın dedim ☺️ Kimse mesuliyet altında kalmak istemez 😇edaayy
edaayy SbnmTlg bende biliyorum da kaşık mamalar hakkında pek bileğim yok üstünde 4. Ay yazdığı için kullanan var mı diye merak ettim 🙏🏻