KahramanAnne Kızlar 1. Ay aşımızı dün olduk bütün gece huysuzdu. Bugün ateşi 37. Buçuğu gördü. Duş aldırdım 36.6 oldu şimdi tekrar yükseldi. Calpolu nasıl kullanmalıyım?
hilaliii KahramanAnne bir çay kaşığı ama tam dolu dolu değil yanş ben öyle vermiştim bebişte huysuzluk var mı yoksa sadece ateş mi
Ftmvrs13 KahramanAnne aslında bildiğim kadarıyla 1. Ayda asi olmuyor ne asisi bu ? Şurup verin bisey olmaz da merak ettim
KahramanAnne bitterdelisi24 ya diyorlar ya 38 olmadan verme bilmem ne o yüzden tereddütte kaldım ya bir anda yükselirse😔
KahramanAnne Ftmvrs13 Calpol de 2. Ayın altındaki bebekler de kullanılmamalıdır yazıyor 😔 bitterdelisi24
bitterdelisi24 KahramanAnne canım ver kım dıyo oyle . 38 den sonra allah korusun oraya kdar gelmesını neden beklıyosun ver lütfen ben ası oldu gun. uc kere verıyorum gecede verıyorum rahat uyusun diye
Ftmvrs13 KahramanAnne hımm tamam canim calpol ver kuzum agrisi varsa agrisini alır ateşini alır ama ateşi düşmez ve yükselmeye devam ederse şurupa rağmen dr söyle mutlaka
bitterdelisi24 KahramanAnne allah allah bız ası olduk hemsire dedi atesı cıkabilir ates dusurucu ver doktora yazdır dedi doktora gittim doktor da calpol yaZdı
Ftmvrs13 KahramanAnne ben hiç asida ateş sorunu yaşamadım kuzum ama calpol her bebeğe verilen bisey sadece senin kafanın rahat etmesi açısından dr sor dedim
bitterdelisi24 KahramanAnne ben kullandım canım yani doktor ver dedi atesı cıkarsa bende verdım gecti zaten
Powermoms KahramanAnne ali faut diye bir dr Instagram’da Atea 38 olana kadar vermeyin soguk kompres yapin eger 38 oldu ise 1 cay kasigi calpol dusmediyse eger fitil verin. Bosvere ilac kullanimi yapip bebegin organlarina zarar veriyirsunuz demisti