GamzeNazli35 Kızım 9 ay 7 günlük. Tek göğsümü emdi hep. Dünden beri ölüyorum göğüs ağrısından. Sertlik şişlik yok. Sadece ağrıyo hemde öyle böyle değil. Sağamıyorum kızım bi meme de uyuyo. Gece boşalttım biraz ama yürüyemiyorum bile ağrıdan. Ne yapabilirim 😔
Annesirintugceuzun GamzeNazli35 Mastit olmuşsunuz muhtemelen. Genel Cerraha gidin ve antibiyotik kullanın. O geçiriyor. 🤷🏻♀️
HYagmur GamzeNazli35 mastit değilsin benimde olurdu o dolduğu için boşalmaya ihtiyacı var bol emzir ve sağ vakit bulursan boşalana kadar emzir 😊
GamzeNazli35 Deletedmom335 emzirdim. Ek gıda bile vermedim iyice emsin diye ama yok azalacağına artıyor
Deletedmom335 GamzeNazli35 sürekli emmedigi için o göğsü ondan oluyordur sık sık vermeye çalış misal yarım saatte bir iyi çekiş yapmıyor demekki iyi çekse süt falan bırakmaz içinde
GamzeNazli35 Annesirintugceuzun daha öncede oldu bu kadar ağrılı değildi. Hemşirem bakıp mastit değil böyle olmaz demişti. Kızarıklık şişlik ateş hiç bsey yok. Yine de mastit midir acaba ?
Deletedmom335 Annesirintugceuzun mastit nedir? Acaba biliyor musunuz? Sertlik şişlik yok diyor sadece ağrı ile mastit olunmuyor. Yanlış yonlendirmeyelim lütfen
Annesirintugceuzun GamzeNazli35 Bende de kızarıklık ve ateş olmamıştı bu arada. Doktor Mastit demişti.
Annesirintugceuzun Deletedmom335 Mastit olmuş biri olarak yazdım. Kafama göre sallamam ben . Muhtemelen demişim zaten. Hemşire Mastit değil demiş ve en iyisinin doktora gitmesi olduğunu da belirtmişim. Siz kim olarak bana hesap soruyorsunuz?
GamzeNazli35 Deletedmom335 bende tereddütte kaldım daha önce mastit yaşamadım ama belirtileri az çok biliyorum. Sadece göğsümün alt kısmı içi ağrıyor.
Deletedmom335 GamzeNazli35 istediğin kadar sağ canım bebeğinin emdiği gibi rahatlama hissi sağlayamaz sin şöyle yapabilirsin elinle masaj yaparak sagabilirsin ben öyle yapıyordum ancak o şekilde rahatlıyordum ama yarım saat olmadan tekrar doluyordu sagmakla emmek arasında çok fark oluyor gerçekten
HYagmur GamzeNazli35 olur olur benimde hep öyleydi gece çok iyi uyursam hele taş gibi sızı ağrı ama emince sağınca geçerdi
Berika06 Sıcak bir duşa gir ve göğsünü bastıra bastıra ovala çıkınca da iki kere o göğsünü bi kere diğerini ver inşallah geçer benimde oluyor arada emdiği halde atlet deyse bile canımdan can gidiyor
bonbonjelibon Canım sıkcak suyla masaj yap banyoda iyice bide dayanablrsen biraZ salla geçiyor süt toplanmıştır bende çok yaşadım