denizesintim17 Alazla bence mantıklı olur bir süre ara verin kısa diyet sonra küçük küçük deneme yapın durduk yere 630 tl verdim. Yalnis anlaşılma olmasın evladım herşeyden kıymetli ama kesin sonuç vermeyecek biseye ben niye para vereyim hoş verdim 😒
Blz01 Alazla bizimde koyu yeşil kaka,aşırı gaz ve kulak arkadı kabuklanma vardı dr mamayı değiştirdi dünden beri deniyorum ama çok az içip bırakıyor sütümde az yetmiyor.test fln yapılmadı 2 hafta denicekmişiz mamayı 🤷♀️Sizde süreç nasıl olacak
Alazla Blz01 peki doktor alerjiden suphelendi mi direk mama mi degistirdiniz. Ben koyu yesil kakadan ve burdaki postlardan ciktim yola haftaya randevu aldim doktora ama 2 gündur süt ve ürevlerini tuketmedim kakamiz koyu yesil hic olmadi. Insan anlamakta zorlaniyor
Blz01 Alazla test yapmadan süt aletjisi dedi rapor yazdı özel mama aldık 2 hafta denicez sonra test yapar heralde duruma göre
Birprensin_annesi Alerji testini nasil yapiyorlar bebeklerde kan mi aloyorlar birsey mi damlatiyorlar yetiskinlerde biliyorum lakin bebeklerde pek bir bilgim yok bilenler yazabilir mi ?
Sssbbb Bsrsn e gıdada et icib ne veriyorsunuz. Bizim de alerjimiz var daba eti yasak kuzu da şüpheli protein olarak ne vereceğiz sasirdim
Aybo Alazla 2 ay 25 günlük, aslında deneme yanılma yapacaktım, süt et yumurta gidecektim ama sütte kesilince diğerlerine yapmadım, İnş böyle devam eder de atlatırız bu şekılde
Arasannesi Alazla kakada mukus.vücutta döküntü.huysuzluk huzursuzluk.gaz.kakada kan(görünen ya da gizli kan şeklinde).geçmeyen pişik.bunlar allerjı belırtılerı