Alazla Daha önce süt alerjisi diye bir sey duymamistim. Burdaki postlardan okuyarak bilgi edinmeye calistim. 2.5 ayligiz koyu yesil kaka yapiyordu 2 gündür icinde süt olan hicbir sey yemedim kakamiz hic yesil olmadi. Kulak arkasi döküntü falan demislerdi. Baska neler belirtiler yardimci olabilir misiniz doktora goturdugum zaman ayrintili anlatmak istiyorum daha cok etkili oluyor teshis konusunda
Mommyy70 Alazla benim de şüphelerim var o yüzden çok araştırdım. Belirtiler gürültülü kaka mukuslu kaka hırıltı hapşırık kulak arkası kabuklanma ishal huzursuzluk gaz problemi
Egynazim Alazla emerken karın guruldaması gürültülü kaka mukuslu kaka en son kaka da kan oldu benim oğlumda
denizesintim17 Alazla bunların hepsi biz de vardı test yaptırdık negatif cıktı 15 gün sonra herşey normale döndü süt ve süt urunerini tüketebiliyoruz şimdi
Asafeymeninannesi Alazla Kulak arkasında kabuklanma Kakada kan/mukus Ciltte (genel olarak yüzde) egzama durumu Sürekli ishal,kabız hali Kilo alımında yavaşlama Huzursuzluk, sıklıkla ağlama durumlarları Gaz problemleri Allah yar ve yardımcımız olsun inşaAllah
Alazla Mommyy70 gürultulu kakamiz dogdugundan beri var kulak arkasi da kabuklu hep kendime kiziyordum cocugu güzel yikiyamiyorum diye ama sanirim alerjiden
Mommyy70 Alazla benim de oyle gürültülü kaka doğduğundan beri var bazı doktorlar normal diyorlar bilmiyorum. Kabuklanma sonradan oldu yarın randevu aldım iyice bir soracagim annelerin kendi kendine perhz yapması da çok sakincaliymis
Selin39 Alazla tamam da gürültülü kaka ve gaz asla allerjik bulgu belirtisi değil. Ben cocuk profesörüyle çalışıyorum hergün allerjili cocuk geliyor gözümle görüyorum, hapşırık zaten fizyolojik bir şey her bebekte oluyor. Bunlar bir allerji belirtisi değil ki.
Alazla Mommyy70 evet doktora gidecegim ben de ve sadece 2 gün süt ürunleri yemedim kaka normale döndü. Özel olarak bi bölumden mi aldiniz yoksa direk genel cocuk doktorundan mi
Mommyy70 Alazla önce çocuk doktorundan alıyorsun o sizi alerji doktoruna yönlendiriyor alerji testi de sırtına belli gıdalar suruluyormus kizarirsa alerji var demekmiş bu testte çıkmayabilir mis sonuç kakadan da gizli kan testi yapılıyormuş
TinkyWinky Egynazim afedersiniz kan nasıl oluyor,eğer olursa farkına varmak için soruyorum ?Acık kırmızı mı,mukus şeklinde felan mı???
Bsrsn Gürültülü yeşil mukuslu kaka . Memeyle boğuşma , vücutta egzama , hırıltı kakada kan . 5 aydır diyet yapıyorum. Süt ve süt ürünleri , yumurta , kuruyemiş, çiğ domates dana ve kuzu eti yemiyorum çok yorucu bir süreç allah yardımcınız olsun
Sssbbb Bsrsn e gıdada et icib ne veriyorsunuz. Bizim de alerjimiz var daba eti yasak kuzu da şüpheli protein olarak ne vereceğiz sasirdim
Alazla denizesintim17 bu belirtiler olmasina ragmen alerji çikmamis cok guzel normal bir surec de olabiliyor o zaman
Egynazim Alazla hayır bebeğim küçük olduğu için teste net çıkmaz dediler doktor kontrolunde diyete girdim 3 ay katı diyet yaptım süt süt ürünleri yumurta et tavuk balık kuruyemiş çekirdek dahil domates baharat herşeyi kestim 3 ay sonunda ek gıdayla beraber diyeti yavaş yabaş bozduk ilk eti açtım ben sonra yumurta tavuk 1 ay sonra süt ürünü deniycem 🤲🏻🤷♀️ ama kendim yiyorum direk cocuğa vermiyorum henüz. Böyle diyete girmeniz gerekirse mutlaka doktora danışıp kendinize kalsiyum alın mahrum kalmayın
Bsrsn Alazla oğlum çok küçükken kakasında kan vardı süt ve süt ürünlerini kestim yine kan geldi yumurtayı kestim yine geldi sonra kuruyemiş tahin susam dana ve kuzu etini çiğ domatesi kestik şuan bir sıkıntı yok . Tahlil yaptırdık ama çıkmadı küçük bebeklerde sonuç vermiyor siz kendiniz takip edeceksiniz
Alazla Selin39 biz dogdugumuzdan beri gurultulu yapiyoruz zaten. Gaz problemimiz de hic olmadi. Digerleri icin gidecegim doktora
Alazla Mommyy70 islemler uzun sürüyor o zaman neyseki hastanemiz pandemi hastanesi degil cok tesekkur ediyorum
Asafeymeninannesi Alazla 2 oğlumda da mevcut ne yazık ki. Büyüğü atlattı elhamdülillah sıra küçüğünde