Canim anneler ben 3 gun once bir egitime basladim hatta egitim demiyelim deneme sadece :) ama denemem hic beklemedigim kadar basarili oldu. Oncelikle Maşallahinizi alirim 🥰 kizimi hep ayagimda sallayarak uyutuyordum ve son zamanla iyice kalitesiz oldu uykulari. Hic doğru duzgun uyuyamiyordu birde burda bir kac anne sallamanin zararli oldugunu soyleyince kafaya taktim dedim bebegimi yataginda uyutucam. Geceleri kolaydi eskidende. Zaten memede uyudugu icin direk yatagina koyuyordum. Denemeye Sabahtan başladım. ilk gun cok zordu sabr ettim agladi kaldirmadim gogsune pispislayarak sakinlestirmeye calistim. Baktim direniyor aldim kucagima hemen sakinlesti tekrar koydum yatagina uyudu. İkinci ucuncu defa ayni bu sekilde oldu sonraki uykulari cok kolay 1 dakika bile surmedi :) o kadar sasirdimki. Birde şunu anladim bebegimin uykusunun geldigini farkedince hemen yatagina birakiyorum gozlerine bakiyorum elinden tutuyorum hemen uyuyor maximum 5 dak icinde :) ama uykusu yoksa kivraniyor yatakta zorlamiyorum bende.