TutuKelesh eşimin testi pozitif çıktı test sürecine kadar evdeydik tabi 4 gün boyunca onunla yüksek ateş halsizlik vardı eşimde birde suratı bembeyazdı. Öğrenince pozitif oğlumuda alıp görümcemin yanına taşındık allah bin kere razı olsun bizi kabul etti bana hep moral verdi kendime gelmeme neden oldu. Eşim 14 gün boyunca evde tek vitamin içti sebze et balık yedi limonlu su içti bol bol evde sürekli kilorakla sildi heryeri ben kefir yapıp içioduk oğlumla eşimde başladı içmeye şuan ayakta gecirio fakat 14 gün sonunda yine test yapıldı yine pozitif cıktı 10 gün daha karantina da kalıcak ama hiç hasta gibi değil eşim suan en son ütü yapıodu 😂😂 bende hiç bşy yok bulaşmadı ki sigara içen biriyim allahın hikmeti işte oğluma bakabilcek kimse yok bana bşy olursa oğlum perişan olurdu kıyamadı belkide rabbim oğluma. Oğlum 2 yaşında babadan 2 gün sonra o da ateşlendi antibiyotik kullandık ona test yapmadılar küçük die zaten çocuklara bşy olmuo hafif atlatır dedi doktor üç gün sürdü ateşi gecti şuan hiç bşyimiz yok allaha şükür 🙏 her kimse nerdeyse den şifa ver rabbim