Berenelif EsilaLina kızlar suan bnde augmentın 250 mg srup kullanıoduk kstu ıgne yazdı 500 mglık tozlu iğne ve bır aylıgız 😢
EsilaLina Berenelif bizde 10 tane vurulduk antıbıyotık ıgne bebegımın bacakları mahvolmustu 😟 cok gecmıs olsun sızın neyı vardı bebegınızın
Belmaeylul EsilaLina iki buçuk aylıkken bende kulanmıştım kilosu kadar çekiyorsunuz veriyorsunuz çok şükür büz atlattık umarım sizinkide hemen atlatır🙏🏽
Sevnurr EsilaLina O ilaç bronşiolit de öksürükde veriliyo yenidoğanlara canım herhangi bi zararı olmaz merak etme 12 saatte bir kullanılıyo.
busraerdi EsilaLina bende kullandım canım bebeğim daha bir aylıktı enfeksiyon mikrop kapmıştı önce küvezde yattı sonra eve cıkınca onu kullandık allahım kimseyi evladıyla sınamasın.
Htcomerasafyuce EsilaLina bende kullandim canm 2 aylıktik gribal enfeksiyon ve bagirsak enfeksiyonu geçirdik hatta 4 gun klamer kullandik o etki etmedi bide zinnat var bide 6 gunde o antibiyotiği kullandikda oyle geçti 🙁
Ezgi2727 EsilaLina daha geçen ay bronşit olduğu için kullanmıştık üstelik agumentinle birlikte. Bir zararını görmedim aksine 3 aylık kızımı çabucak toparladı