Babybboy Beyzaaa1 eti cicibebeyi sütle karıştırıp kilo alan çok kişi duydum canım. Ben 80nin üstünde olduğum için bu kadarını biliyorum🤣
Beyzaaa1 NurNaz diyetisyene girmek istiyorum ama o düzene çocukla nasıl uyarım bilmiyorum her dk yemek yiyorum inş yarar da alırım 55 kilo olmak hayalim, 🤣
NurNaz Beyzaaa1 bende cok yiyorum gece bile ise yaramiyor yemem keske bende 55 olsam ayakta resmen sallanıyorum rahşan ecevit gibi😂😂😂🤪
Z-uma Beyzaaa1 mutfağın önünden geçsem 5 kilo alıyorum 😂vala abur cubur ye makarna pilav çok çok ye gece yemek ye 😂aklımada başka bişi gelmedi şimdi
Butterfly Beyzaaa1 bizim genimizde yok klo almak . Bizde herkes zayıf . Hamilelikdede sadece 10 klo aldım doğumdan 1 hafta sonra zayıfladım
Focussss Beyzaaa1 Allah her kadina nasip etsin😂😂😂 Saka bir yana Direk doktora basvurun bu arada gebemisiniz ?
Beyzaaa1 Focussss oğlum var 1 yaşında emziriyorum belki ondan veriyorum kiloyu ama ben kendimi bildim bileli zayıfım 🤣🤣
Beyzaaa1 Madame evet zaten o önerirse diyetisyene giderim yoksa olmuyor diye biliyorum oğlum fırsat verirse en yakın zamanda inş 🤣