Deletedmom60 hanımlar şimdi biberona 100 cc su koyuyoruz mamayı katınca 120 cc oluyor bebiş bunu bitirince 100 cc mi yemiş oluyor 120 cc mi
ikizerkekannesi Deletedmom60 😅aynı şeyi devamlı düşünüyorum valla ben mamayı katıp öyle düşünüyorum belki içimi rahatlatmak için 🤷🏻♀️☺️
Deletedmom60 ArelveAdel AtaVeAnnesii eyvahlar olsun kimse bilmiyo 3 gün sonra oğluşun kontrolü doktoruna sorayım bakayım 😂
Buseklcg Mama kabarıyor sadece ne kadar su katıyorsanız o kadar içiyor zaten her 30 cc ye bir ölçek yanii fazla gıda almıyor 20 cc
AtaVeAnnesii Deletedmom60 ahahaah sor sor bize de soyle herseyi whatsaptan sorarak kadini cildirttim da birazcik🤭🤫😂
Boncukgozveannesi Deletedmom60 bir de mamayı 100 ccy3 göre koyuyorsun su olmuş 120 mamayı 120 koysan bu sefer mama fazla oluyor 🤷🏻♀️
Sutbitkisi Doktorlar ara değerlerde hazırlanmasını önermiyorlar. 120 içsin istendiğinde 120 cc su koyup 4ölçek mama koyuyoruz. 100 yapıp kaç ölçek koyuyorsunuz ki. Ara değer nasıl ayarlanır. Mesela 75. 🤔
Mltmdfn Sutbitkisi evet onu ayarlaması cok zor. Yani az koyuldugunda ölçek bebek doymayabilir demişti doktor içebileceği kadar yapılmalı atıyorum bır tık fazla yapılıp eğer içmezse dökülmeli yada 1 saat sonra içirilmeli en geç
Deletedmom60 Deletedmom414 maalesef canım bizim kan uyuşmazlığımız vardı oğlumla sarılığı çok ağır geçti bu yüzden sütümü sağıp veriyordum kaç cc yediğini bilmek adına sarılık geçince de beni tutmadı sağmaya devam ettim ama sütüm gitti
[silindi] Deletedmom60 30 cc ye bir ölçek mama koymanız gerekiyor. 120 cc ye 4 ölçek mama koyun. Biberonu çalkalamak yerine kaşıkla karıştırın o şekilde mamayı eritin. Mama miktarı yine 120 cc olur. Çalkalarken mama taneciklerinin içine hava giriyor ve mama kabarıyor fazla görünüyor. Bebek de onu içerken aslında hava da yutuyor ve gaz yapıyor. Gaz olmaması için ufak tüyolar😉🌸