KKereminannesi Kızlar benim oglum 35 günlük karnı doyduktan sonra memeyle oynamaya başlıyor bu da beni cok yoruyor,wee marka emzik aldık onu reddetti sizin önereceginiz bi marka emzik var mı?
Burcem KKereminannesi philips avent ultra air kullanıyorum ben özellikle gece parlama özelliğinden çok memnunum
Bsrnur KKereminannesi kizim hic bir marka emzigi tutmadi BİBS marka aldim son olarak suan aliyor hicbir sorun yok diger emziklerden daha farkli zaten şiddetle oneririm
Sahrasel Ben bütün emzikleri denemişimdir nerdeyse tutmadı. avent ultra air aldım ve direk tuttu o gün bugündür emzik tutuyo kızım
Kirazyilmaz KKereminannesi bende bekleyim burda. Avent emzik almıştım ilk sonra wee aldım kiraz uçlu aldım bugün em son mamajoo aldım ama. Hepsinde mide bulandırıyor gibi yapıyor yada en fazla elimle tutuyorum çektiğim an atıyor
alyatosum KKereminannesi wee babay avent chiccodan sonra nuk kauçuk damaklı emziği tuttu çok şükür 2 aylıkken 21 aylık aylık hala emiyor hala daha kurtarıcım oluyor 😂
BilgeSiir KKereminannesi bende avent soft ve air var baska markalarda var ama aventinkileri emiyor. Air ve softun emzik uçları aynı dış kısmi farkli sadece. Softun dış kısmi biraz daha yumsak bi plastikten yapılmış.
duzenlianne KKereminannesi philips avent ultra ait kullanıyorum bende ilk başlarda zor tutyot ama sonunda alışıyor bibs te aldım onu da denedim tutamadı heralde agzına büyük geliyordu midesi bulanıyor gibi yapıyordu ama şimdi biraz daha büyüdü bibs i tekrar denedim onu da tuttu cok şükür ama avent i daha rahat tutuyorlar