sevimeyuboglu61 Hafsa_islam canım tam tahlil sonuçlarını görmeden net bir şey diyemiyor, ama genetik testğ yapılır dedi muhtemeen . Nasılsını :!
Hafsa_islam YusufTalhaveAnnisi genetik analiz yapailacak sonuçlari 4 hafta sonra çıkacakmış sonuca göre konuşalım dedi sizde bol bol dua edin 😭😔😔😭😔
YusufTalhaveAnnisi Hafsa_islam ah canım ya inşallah bişey çıkmaz testlerde içini ferah tutmaya çalış bol bol dua et allahım evladına şifa versin
Hafsa_islam sevimeyuboglu61 merhaba bugün çocuk nöroloji bölümüne gittik kan verdik gen analizi yapılacak .. verdiğimiz kan Kayseri ye gitcekmis .. boşlukta gibiyim 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 lütfen bol dua edin 🤲🤲🤲 doktor muyane etti görünüşte hiç Bir şeyi yok oğlunuzun dedi
Hafsa_islam sevimeyuboglu61 tahlillerin fotoğrafını atmak istiyorum ama nasıl fotoğraf paylaşım yapılıyor bilmiyorum 😭😔
Hafsa_islam YusufTalhaveAnnisi inşallah duaya o kadar ihtiyacım var ki oğlum için karnımdaki bebegim için 🤲😔
yemekseverdiyetsevmez Canım googleye img yükle yaz resmi yükle, yğklenince resim link diyor yanındaa copy yazıyor ona bas sonra yoruma yapıştır de linki
Esra06 Hafsa_islam öncelikle çok geçmiş olsun aynı sıkınti benim kızımda da çıkmıştı kan vermeden bir kaç gün önce agrı kesici ateş düşürücü verdinizmi cocuga?