Maviay Hafsa_islam Çıkan sonuç ne peki? Ne dediler? Eşinizle, sizin verdiginiz kan sonucunuz çıktı mı taşıyıcılık var mı sizde? InsaAllah temiz cikar hepsi. Biz daha bekliyoruz sonuclar çıkmadı.
Hafsa_islam Maviay merhaba maalesef biri çıktı sonucun bı tanesi daha çıkmadı bekliyoruz .. geçen hafta aradım sonuç çıkmadığını söylediler her hafta aricam artık siz ne yaptınız çıktı mi sonuçlar
Maviay Hafsa_islam Hayirlisi olsun, insaAllah sağsalim kucağınıza alırsınız. Kızınızla ilgili bir sey dedi mi doktorlar?
Hafsa_islam Maviay hayır kızın olursa sağlıklı olur dediler sıkıntı olmaz sadece erkek çocuğun olursa sıkıntı olur demişlerdi
Maviay Hafsa_islam peki siz de taşıyıcılık var mı? Taşıyıcılık olup olmadığına baktılar mı sizden yani anne babadan kan alıp?
Hafsa_islam Maviay merhaba sonucumuzun 1 tanesi çıkmıştı diğeri hälâ çıkmamıştı tekrar arayamadim evet doğum yaptım 3 gün oluyor çok şükür 🤲😊 kavuştuk evladimiza …sen nasılsın sizin sonuçlar belli oldu mu
Maviay Hafsa_islam Gözünüz aydın. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin insaAllah canim. Bizim için şuanlık bir sorun olmadığını ama değerlerin hala yüksek olduğu için bekleme de kalacağımızı, takip edileceğini söyledi doktor.
Hazall_emir BEENNNN🤚 Oğlumun ck sı yüksek 4 5 aydır yaklaşık şuam 13 aylık muayenelerde hiç sorun çıkmıyor ama kan değeri hep yüksek deliricem. Haziranda doktorumuz sonkez birdaha bakacak yine aynı olursa genetik test yaptıracağız. Sizin nasıl oldu ??