Hafsa_islam Maviay amin inşallah sağlıklı hayırli uzun ömürleri olsun inşallah Evlatlarimizin 😔🤲dünya dua üzerine bol bol dua edelim başka çaremiz yok..
Maviay Hafsa_islam Maalesef kendi uykusuyla çektiremedik. Yaklasik 10 saatten fazla uyutmadim ama gene de olmadi. Mr odasina girdigimiz anda hep uyandi. Aksam 9 bucukta hastaneye gittik gece 3 e kadar hastanedeydik ama cektiremedik bir turlu. Radyoloji teknisyenleri cocuga narkoz verilip mr a o sekilde girebilecegini soyledi doktorumuz kesinlikle karsi cikti bu duruma CK degerimiz yuksek oldugu icin. Az miktarda uyku ilaci verecekler perşembe günü tekrar cektirecegiz.
Hafsa_islam Maviay peki doktorunuz neye karar verdi?? Bizde genetik analiz testi yaptırdık sonuç bekliyoruz oğlumda bnde kan verdik ..ben 24 haftalık hamileyim
Maviay Hafsa_islam Tekrar kan verildi genetik bakiliyor, ona gore bir yol izenecek. Esim ve benden de kan alindi onu bekliyoruz bizde.
Hafsa_islam Maviay sonuç ne zaman belli olacak??bizimki 2 hafta sonra belli olacak inşallah bı şey olmaz 🤲🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😭😭
Hafsa_islam yamacalimoms ck değeri yüksekliği kas hastası olabilir mi diye ihtimali var ?? Sarılık ile ilgili değil .. keşke tedavisi olan bı hastalık olsa 😭😭😭😭😭😭😭
Bebisannesi Sizmi söylüyorsunuz genetik gidince herşeye bakıyorlarmi benim bebeğim 1 yaşında esnek yapıya sahip oturuyor dönüyor ama tutunarak ayakta zor duruyor. Kafası biraz büyük gbi ondan gönderdiler genetiğe. Rabbim evlatlarımızı korusun şifalar versin
Hafsa_islam Bebisannesi merhaba geçmiş olsun canım.. genetikci doktor Kendi istiyo genetik analiz yaptıralim diye yani sizin demenize gerek kalmıyor Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah 🤲🌼💞