Hira12 Daha oncede bole bir post acmisdim 6 Aylik olduk ve doktor yarina randevu verdi hava takip bayiltacakmis o sekilde yapacakmiss yaptiranlar bayilmiyo demisdi cok tedirginimm yaaaa
ozgurkus Hira12 bizim de var dil bağı 7 aylıkken acile götürünce öğrendim.Ama vaka sayısı arttı diye götürmüyorum doktora:(
Hira12 ozgurkus mecbur halletmemiz lazim ilerledikcede kesilmesi zorlasiyorr malesef.ben sadece orayi uyusturacak saniyordum bana bayiltacam dedi hala sokdayim yaa.
Hira12 eslem123 duruvermez dedi bana bende bayiltmasak dedim hava ile uyutacam korkulacak bsey deil dedi.uyutulup yaptiran varmiki acaba yaaa
eslem123 Hira12 canım uyuşturmuyor bile çünkü orası acımıyormuş direk kesiyor bence de gecikme doktor bize ek Gıdaya geçemden kestirmek daha iyi demişti
ozgurkus Hira12 devlette mi yaptırıyorsunuz özelde mı ve önce kbb ye mı muayene gerekiyo acaba süreci anlatır mısınızbana rica etsem
Kumsalceylan1 Dilaybuk 1 aylıkken bayıltmadan kestiler bizimkini de eşim tuttu doktor kestı 2 sanıye bıle surmedı
Dilaybuk Kumsalceylan1 bizde aynı oldu minik de bi kan geldi tambon yaptı doktor 5 dakikaya gelin dedi 5 dakika sonra baktı kan yok annesi emzir dedi yolladı
Hira12 ozgurkus bizimkini bir haftalikken doktor farketti 6 aylik olmasini bekleyin dedi. Bir doktora daha gittim oda emmede sikinti yoksa bekle dedi bekledik.suan 6 aylik ozelde cocuk cerrahi olmadigi icin kbb ye goturdum bende normalde cocuk cerrahlerida yapiyormus bu islemi
Hira12 ozgurkus bugun bakdi ve dil bagi kisa dedi yarin sabah 9 da gel dedi saat 5 den sonra bsey yemesin dedi
Okeskinol Hira12 bayılma değilmiş o bizde Bi KBB ci ile görüştük hava verip sersemletecekler o sırada işlemi yapacaklarmış. Korkmayın yani. Şimdiden geçmiş olsun
Ozge_AyazEfee Hira12 5 6 aydan Sonra anestezi ile yapılıyor. O yüzden erken müdahale çok daha iyi. Ama sizin gibi yapılan bir çok bebek var, korkmayın. Güzelce hallolacaktır 🌺