Egekizi [silindi] evet biz yunus balikli alfik😊 bendede her marka var. Bide ozellikle neavita biberonlar var cam ve incecik😊 anticolic oda bir harika😁 onuda al madem😂😂😂
[silindi] Egekizi hhahaha ya biz özellikle mamayla çok uğraştık bütün mamalar sırayla girdi eve. Adam bıktı evde farklı mama görmekten ama hala beceremedim bir mamada sabit kalmayı
[silindi] Egekizi 3 aylığız haspama mama beğendiremiyoruz. Similac hiç sevmedi golden ı içti ama sıkıldı. Evolvia ve sma içiyo aptamilde içiyo üçü arasında hangisi daha iyi bilmiyorum.
[silindi] [silindi] Egekizi evolvia sma yada aptamil arasından birini seçmem lazım seçemiyorum siz ne kullanıyosunuz?
Egekizi [silindi] him benim 8 yasinda kizim var bebelac ile buyudu, suanda 9 aylik oglum var oda bebelac kullaniyor, gaz, ishal, kabiz yapmiyor bilgin olsun onuda bi dene istersen 😊
Egekizi NNeslihaNN ben kipadan aldim bugun, migrostada vardir, istersne netten de alabilirsin😊 cok minnoslar😀
YazCilegi [bilinmeyen] Vallahi 2 numarada glikoz oldugunu siz söyleyene kadar humanaya devam edecektim maalesef fikrim yok araştırıcam 😬
YazCilegi [bilinmeyen] Ben de bu konuda çıkmaza girdim. Forumda bakıyorum da galiba ben cc olarak az veriyorum. Sadece uyku öncesi bir kere veriyorum 60 ya da 75cc. Dışarı cıktıysam ve emziremiyorsam o zaman veriyorum bir de. 65 günlük olduk. 2.Ay kontrolü salı günü. Kilosu evdeki tartıya göre 4.500 bazı annelerin 6 kilo bebekleri 🙄 ama bizim kıza sağlıklı kilo alımı iyi dedi. (Doğumdan sonra 2.700e kadar düşmüştü) Kilosunu cok dert etmiyorumda mama cc si benimde kafama takıldı. Siz nasıl yapyrsunuz?
YazCilegi [bilinmeyen] Bende fazlasını verdiğim zaman kusuyor ya da tamamını içmiyor. 🤷🏻♀️ Her defasında sağmıyorum ne kadar emiyor bilmiyorum ama doymazsa ağlar diye düşündüğümden kendimce sütüm yetiyor düşünüyorum.