aslibaydu Yarim litre su, 5kuru incir, 1havuc TaRiFi=yarım litre su içerisine 5kuru incir atıp 5 dakika kaynatın içine 1havuc ilave ettikten sonra 5 dakika daha kaynatin NoT= hergun taze günlük ve şekersiz yapılacak🙏🍼🍼🍼 Doktorumun tavsiyesi. ❤️
02Kaan12 aslibaydu böyle yararlı bir bilgi şimdi görünmeden kaybolur elti görümce kaynana başlıklarının arasında
Papatyaseverr aslibaydu 💜 Allah razı olsun umarım zor durumda olanlara faydası olur bende deneyeceğim
mer_mer aslibaydu emzirme baslıgınıda koysaydınız sadece genel değil teşekkürler inşallah ihtiyacı olanlara ulaşır
aslibaydu 02Kaan12 ya inşallah görürler her anenin ihtaycidir benim oğlum bir göğsümu tek emiyor ne yaptım boş oldu sütümde az kuzenim kadın dogumcudur ona danıştim bana bu tarifi verdim😊gerçekten çok memnunum tavsiyede ederim
Prensprenses2020 aslibaydu çok teşekkür ederim bende seninle aynıyım bebeğim tek gögsümü emiyor daha 18 günlük alışır inşallah diğerinede sizinki kaç aylık
Meryalpino aslibaydu benim bebeğim 7 buçuk aylık bir göğsün baştan beri azdı. Az emdikçe de azaldı ben de vermeyi unutuyorum artik. Bu saatten sonra o yek memeye tekrar eskisi gibi süt getirebilir miyim ne yapmalıyım günde bir kere veriyorum onda da çok dolu olmuyir malesef 😓
aslibaydu Prensprenses2020 benim suan 3aylik 4gun ve bebeğim 1 ay tek göğsümü emdi 2 aydir bırakmış ne yaptiysam boşa gitti mamada veriyorum ama kilosu az❤️🙏
aslibaydu Perihann incir tek kan yapar oda faydalı ama tek başına süt yapmaz havucun faydası daha çok var❤️🙏hiç onu denemedim pek bişey diyemiyorum 👼👼