HonKiPonKiDoNiNo Sudocrem surulurmu yuze bilmiyorum ama bu krem kizariklik kasinti isilik hemen geciriyor aklinizda bulunsun yuzede surulebiliyor 🎈Kbrmrym
bsragunay Kbrmrym merhaba bende Antalya’da yasıyorm benimde bebeğim ilk başlarda çok isilik oldu ama hergün duşunu yaptırıp mustela stelatopia krem sürüyorum günde 2defa bize iyi geldi baya
LadyMarmalade Kbrmrym kızım çok kötü isilik olmuştu sağlık ocağı doktoruna sorup sürmüştüm yüzüne sür demişti alerjik birşey olmadı isiliğide geçirmişti
Ceylane Kbrmrym isilik degilde nornal kizariklik falan oldugunda kullanıyorum geçiriyor deneyebilirsiniz küçük bir bölgede
Kitapkurdumom Kbrmrym yuzune degilde ben boynuna sucoderm sürüyorum canim burasida cok sicak duş aldirmak yetmiyor
Ebru-07 Benim bebeğimde de isilik oldu vücuduna da yayıldı sağlık ocağı doktoru kalmosan losyon verdi kullanan var mi? İlaç olduğu için kullanmak istemiyorum mustela iyi geliyorsa onu alayım
Kbrmrym Prenses39 evet ucu böyle beyaz gibi de o da aklıma geldi nasıl oluyor bu yenidogan sivilcesi nasıl gecer
Cansudurmaz Kbrmrym Kbrmrym isilik için alkol içermeyen bir gül suyu çok iyi geliyor günde iki üç kez isilik olan yere pamukla gül suyu sürün hemen geçiyor
Gulzadekti Kbrmrym ben doktruma sordum sirtinda toplanma yaptı isilik artik travazol krem verdi 2 gunde bitti şükür pisigede cok iyi geliyo doktora danışın isterseniz
Prenses39 Kbrmrym doktor bana sütün yağlı olduğu için oluyor bişey kullanmana gerek yok geçer demişti bende sık sık duş aldırıyorum hafifledi baya zaten ikinci ayda geçiyormuş