Mercan_nn Merhaba Rota virus ve menenjit asısı yaptıran arkadaslar var mı acaba yakın zamanda ne zman yaptırdınız ve fıyatı nedir herkez bi baska fiyat soyluyor yakın zamanda yaptıran arkadaslar yazabılır mı acaba
Derinciim Mercan_nn rota yaptırdım rotavirüste iki aşı var rotatek 3 rotarix 2 doz ben 2 olanı yaptırdım rotarix yani tanesi 311 liraydı 3 doz olanda 200 civarındaydı ilk alırken sormuştuk fiyat aynıya geliyo yani toplam 600 civarı memenjitte 7. Ayda yaptırcam onunda tanesi 650 lira o 5 3 doz bexsero 2 doz nimerix toplam 3000 gibi bişey oluyodu
1annecik Canım şu sıralar fiyatlar sürekli oynuyor belki o yüzden farklı söylüyorlardır en iyisi eczaneye bi sor istersen kesin bilgi almış olursun
Defnoss 2 ay önce rota 1.dozunu yaptırdım 300tl. Bugün 2.dozu yapılacak yaptırınca fiyatını yazarım 🤗
Mercan_nn Derinciim bu ası kacıncı ayda oluyor benım kızım 2 aylık oldu bu hafta verem asısı var o yapılacak roya ve menenjit asılar kacıncı ayda oluyor
Mercan_nn Derinciim Benım ası tablosunda 3.cu ve 5cinayda rota virusu rotarıx var menenjit asısı olarak da nimerix var oda sadece 12ci ayda yapılıyor baska yok dogru mudur hastanenin verdigi karnede yazıyor
Deletedmom358 Mercan_nn 2 ayda rota 3 ayda menenjit 4 ayda rota 5 ayda menenjit 6 ayda rota 13 ayda menejit 18 ayda rota denildi bugün bize ondan sonrası yok
Mercan_nn Benım ası tabloda 3.cu ve 5cinayda rota virusu rotarıx var menenjit asısı olarak da nimerix var oda sadece 12ci ayda yapılıyor baska yok dogru mudur
Mercan_nn [url=https://hizliresim.com/wytaoR][img]https://i.hizliresim.com/wytaoR.jpg[/img][/url] su sekilde
eymenkerem Mercan_nn 3. Ayda yaptırdım 2 sini aynı anda 620 tl civarıydı ikisi toplam. 1 Ay oluyor yaptirali
Derinciim Mercan_nn ben rotayı 2 4 te yaptırdım memenjitte gem bexero hem nimerix yaptırıcam a b diye iki türü var onun bexero sanırım daha sıkıntılıymış
Fatma_FLZ Mercan_nn yalniz rotanın ilk dozu 3ay 10gunu geçmeden yapılmalı yani bebek 100gunu geçmemiş olacak Doktorumuz öyle söylemişti Rota 300civari Menenjit aşıları 400 civarı Rota 3.ve 5.ay Bexsero 3.5.ve 13.ay Nimerix 7.ve 13.ay bizim doktorumuzun planlaması
Esrans Fatma_FLZ merhaba benim kafamı karıştıran doktor bana yazmış ki 7. Ay ilk nimerix alışı olacak bir sene sonra tekrar olacak beynim yandı
senemyavas Ben 2.ayında veremi yaptırdım 2ayı 10gün geçince Rota ve Menenjiti gel yazalım dedi. Dün gittim yazdı. Az önce aldım aşıları Menenjiti vurdu hemen. 3 4 gün sonra rotayı yapcaz. Menenjit bacaktan. Rota oral aşı ağızdan damla şekilde.