Emine_1245 Arkadaşlar bebeginize ilk su ne zaman verdiniz. Biz beş aylık olduk neredeyse iki gündür çay kaşığı ile vermeye başladım. Eh işte sevdi gibi. Buralar çok sıcak bebde vermeye başladım yanlış birşey yapmadım umarım.
TalentedMom Emine_1245 sadece anne sütü ile besleniyorsa vermenize gerek yok çünkü anne sütünün %87 si su ama mama ile belsnçyorsa mutlaka su içirin
Alperen_20-05-2020 Emine_1245 Bebeğim 3 buçuk aylık bende veriyorum hava çok sıcak olduğu için doktorumuz verebilirsin dedi hem emziriyorum hem de mama veriyorum
Emine_1245 masalsii Peki ne kadar veriyorsunuz. Ben sabah ve akşam olmak üzere toplamda nerdeyse iki yemek kaşığı kadar verdim. Yeni başladım vermeye diye. Az mı çok mu bilemedim
Emine_1245 TalentedMom Bende hep sizin yazdığınız gibi biliyorum. Evet sadece emziriyorum. Ama birkaç gündür çok sıcak bir de bezinde idrari öncekilere göre daha sarı olunca ne bilim verdim. 🤷♀️
TalentedMom Emine_1245 bir zararı olmaz sadece emzirmeden sonra su verirseniz doyacağından az emenilir
masalsii Emine_1245 doktora günde 1 yemek kaşıgı mı dedim vermesende olur cok az dedi biberonuna koy ona ver içerse icsin biraz icmezse zaten zorlama dedi ben biberonla veriyorum bi sabah bi aksam ortalama 4 kaşık içiyodur heralde
Alperen_20-05-2020 Emine_1245 canım benim bebeğim çok kusuyor o yüzden bebelac thickener anti reflü mamasını kullanıyorum ama mama değil ilaç bu emzirdikten sonra suyla onu veriyorum her emmeden sonra ver dedi doktorumuz mamalarda suyla veriliyor bu şekilde su vermiş oluyorum memelerimizde de zaten çoğu su bu şekilde su ihtiyacını karşılarmış. Tek su da verdim o zamanlarda da 10ml veriyordum mama verdikten sonra
Emine_1245 masalsii . Demek çok da vermemişim. o zaman bende biberonla denicem bakalım ne kadar içecek. Teşekkür ederim 😊
Kitapkurdumom Emine_1245 valla ben 1 aylikken verdim, sen yine iyi guzel sabredip beklemissin. Gerci bizim doktorumuz onermisti, mamada içtiği icin susar, gunde 1 cay kasigi içir demişti şükür simdi 15 aylik olduk su icmeye bayılıyor 😊
Emine_1245 Buseberen . Evet emiyor ama erken doğum sonrası ilk bir bucuk ay sagıp biberonla yedirmistim. Şimdi çok şükür atlattık o zamanları. Yanı benim bebişin biberon geçmişi var sıkıntı olmaz diye düşündüm bilemedim şimdi 🤷♀️