Angel_45 29072020 ayyyy 3 saat önce asuresini 2 saat önce keskegini yedim ben o zaman gece sabhlicaz 🧐
Deletedmom98 29072020 nurse harveys aldım ben eczaneden damla halinde olandan emzirdikten sonra bi kaç damla veriyorum işe yarıyor canım dene sende onların acı cekmelerini izlemek hiç hoş olmuyor 😫
29072020 Deletedmom98 biogaia diye bir damla kullanıyorum birde benim kızım büyük tuvaletinide yapamıyor 6.7 gündür bir kere yaptı sadece ne yapıcam bilmiyorum
Fatma_FLZ 29072020 kızım 7bucuk aylık Kuru falan yemiyordum Ilk defa bugün asure ile açılışı yaptim bakalim biraz abarttım hatta 2 kase yedim 😊 Gaz sorunumuz olmazsa kuru fasulye nohut yemeklerine başlarım
Celestial 29072020 içinde milyon tane bakliyat var, gaz yapar tabi. Ama bir kasenin sıkıntı yapacağını sanmam, içine kaçar tane denk gelecek. Emziriyorsunuz madem canınız çekmesin bir kase yiyin bence.
Celestial 29072020 birşey olmaz o kadardan. Ben ne olur ne olmaz diye oğlumun gaz sancıları bitene kadar çok dikkat ettim ama burada bazı arkadaşlar normal şekilde herşeyden yediklerini, gazda değişşklik olmadığı söylüyorlardı.
Gunesmavi 29072020 canım zeytnyağı ya da bebekyağı ile karnına masaj yap ovalayarak ters yönde ve sadece karnıyla kalma koltukaltlarına kadar gir benim bebeğimde kakasını yapmıyodu denedim çok şükür iki gündür rahatça yapıyor
Anaogul 29072020 canım ben nurse harveys diye gaz damlası veriyorum ekstra biogaia veriyorum oda bağırsak düzenleyici işe yarıyor zaten içeriği temiz sadece bitkisel
Alyaberenim 29072020 aslinda gaz olur içinde herşey var ama oda yilda bi kere oluyor onuda yemesek olmaz tabi ben asla dayanamam asureye😊