Kartanesi26 Kizlar bi tanıdığım hamile cikolata kisti var demis doktor 4 cm mis gebeliğe zarari varmi acaba doktor simdilik kalbi atıyor bebegin demis 8 haftalik merak ettim bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba
Yasirhatice Kartanesi26 benimde vardı canım büyüktu hic birşey olması kendiliğinden kayboldu doktorum da bu konu tehlikeli felan demedi
Beskerebes25 Kartanesi26 çikolata kistini daha önceden biliyormuydu arkadaşınız ne kadar sürede hamile kaldı? Bnm bi arkadaşımın da çikolata kisti var ve hamile kalması bşraz zor demiş doktorlar
Anaogul Kartanesi26 canım ben kistle hamile kaldım ve sağlıklı bi doğumum oldu korkmayın kistle bebek ayrı yerde dururmuş doktorum öyle söylemişti
Kartanesi26 Yasirhatice doktor biraz ilgisizmis canım kalp atisini bile dinletmemis şimdilik kalbi atiyor deyince korkmus bende sorayim dedim canim insallah birsey olmaz bir düşüğü olmuştu
Yasirhatice Kartanesi26 olmaz canım korkmasın allahın takdiri herşey ama varsa imkânı başka doktora gitsin bu hamilelik çok farklı bir olay öyle ilgisiz doktorlar ile 9 ay geçmiyor
Kartanesi26 Beskerebes25 kisti bilmiyordu cnm enfeksiyon uretiyormus vucudu bebeği gelişmemişti 3 aylikken falan düştü 6 7 ay sonra tekrar hamile simdi 8 haftalik
Anaogul Beskerebes25 canım ben bekarken çikolata kistinden ameliyat oldum 1 sene sonra tekrarladı kistimi bilerek hamile kaldım yumurtlamamı takip ederek çok şükür allahım bi evlat nasip etti rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin
Kartanesi26 Yasirhatice insallah cnm aynen canim doktoru degistirdi baska doktora gidecek bakalim o ne diyecek
Anaogul Kartanesi26 içini ferah tut rabbim vermek istedikten sonra veriyor benim hiç ümidim yoktu ve ilk aydan hamile kaldım
Beskerebes25 Anaogul arkadaşım da bekarken bi ameliyat geçirdi ama kist tekrarladı bir yıldan fazla olsu evleneli fakat hamile kalamıyoe ve çok üzülüyor
Kartanesi26 Anaogul haklisin canim yiyecek ekmegi icecek suyu varsa oluyor benimde ilk dusukle sonuclandi simdi 4 bucuk aylik bir kizim var cok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah anali babali saglicakla insallah
Anaogul Beskerebes25 benimkide tekrarladı işte soğan suyu içip bence temizlensin ben öyle yaptım sonra yumurtlama testi kullanıp günümü değerlendirdim rabbim bize nasip etti bence en önemli şey yumurtlama gününü bilmek