Ilkgozbebegim06 Kızlar sol göğsüm sabahtan beri semsert oldu ve çok acıyo ağrı yapiyo neden böyle oldum bilmiyorum annem umma olmuşsun dedi ama hiç bisey de canım istemedi ki aranızda başına gelen var mı ummanın belirtileri ne oluyo
ant331 Ilkgozbebegim06 bizde 7 kapıdan yağ toplarlar o yağ ile mercimekli bulgur pilavı yapıp yedirirler diye biliyorum ama emin değilim. 😃 Sütün çekmiş olabilir sen istemedim sanmışsindir.
Betiferi34 Ilkgozbebegim06 büyük ihtimal mastit olmak üzeresiniz😱 bende yeni doğum yaptığımda olmuştum.sıtma tutuyor,göğüs kızarıyor.ben sıtmadan sayıklıyordum artık.antibiyotik tedavisi ile geçiyor ama bol bol emzirin
denizalbinannesi Ilkgozbebegim06 Bayram gunu aynı durumu yasamıstım canım bende babamın babaannesi gogus ocagıymıs babamın halalarınada el verms ama covid den dolayı gidemedim aradım torunu oldun ıcın benim elim deıl Fadime anamın eli benim elim elim deıl harbiye ebemın eli diye ov bıldgın duaları oku saat yonunde masaj yap dediler 2 saate brseyım kalmadı canım ınslah sanada faydalı olur
Mrcmm Sürekli emzirmeye devam et. Umma iilk defa duyuyorum. Ben süt sıkışması oldu diye tahmin ediyorum
Ilkgozbebegim06 Mrcmm emiyor da zaten sol göğsümde süt fazla olmaz süt sıkışması gibi de değil agro yapiyo bende büyüklerden duydum umma olurmuş canım bisey istermiş yemezsen sisermis
Turkoglu Ilkgozbebegim06 hem alt tarafı hemde kol altıma yakın tarafı. Dün akşamdan beri moralim bozuktu ondan diye düşünüyorum. Bebeğimde farkında oda huzursuzdu tüm gün en son kucağımda uyuttum bitkin düştü gariban. Ayh bende bi post açayım bari
Mrcmm Bende de ara sıra olur. Emzirmeye devam ediyorum. Sütün fazla olmasıyla alakalı degil zaten. Rahat sütyen takın ve masaj yapın sertlik dagılır
Ilkgozbebegim06 ant331 aynen hiç canım istemedi ama geçen aklıma birden armut gelmişti ondan olur mu ki
ant331 Ilkgozbebegim06 vallaha yaşamadım ki bilmiyorum ama zaten istemeden canın ister diye biliyorum al ye bence. Birde ne yapılır sor her yörenin adeti farklı bizde dediğim gibi yağ toplanıp o yağdan bulgur pilavı yapıp yedirirler
Ilkgozbebegim06 Turkoglu moral bozukluğu etkiler mi bilemiyorum canım ama sikma canini bu dünyada herşey gelip geçici
Ilkgozbebegim06 Fatmallper1 anneme anlattım agriyo semsert die umma mi oldun yoksa dedi haberin olmadan veya görüpte canım bisey istermiş sütüm çekermiş umma oluşurmuş bende yeni öğrendim
Yildirims Ilkgozbebegim06 benimde göğsüm koltuk altımda karışık sancımaya başlamıştı çok şükür mastit olmadan atlattım , sıcak duş al göğüsüne masaj yap ve bebeğin boşaltamıyordur bol bol sağ boşalsın göğüslerin hemen rahatlarsın
Ilkgozbebegim06 Yildirims aynı kolaltima doğru yayiliyo bende atlatırim inşallah bende bu ara bıraktırmak istiyordum bu çıktı bide