VERA19 Deletedmom418 Ben kazıtmadım gayet güzel bir şekilde uzuyor😚 Aynı şekilde yeğenimin de saçını hiç kazıtmadılar şuan lüle lüle kumral saçları var
Srynisa Deletedmom418 bende kazıtmadım, etrafımdaki herkes kazıttı güzel çıkar diye ama sonu hüsran 😅😪
hulyatkknt Deletedmom418 sünnet olduğu için 7. Gün kestik tekrar gür çıksın diye degil uzamaya başladı bile 💕
zerroya Deletedmom418 büyük kızımı kazıtmadım hiç ipek gibi saçları var küçüğümü de kazıtmicam hiç sevmiyorum açıkçası kazıtma işini saç kökü güzel olduktan sonra herşekilde uzuyor zaten
Deletedmom418 VERA19 ay benim kızmda saçlı doğdu. Kıyamıyorum. Ama kazıt daha güzel çıkar diyorlar 🤷🏻♀️
Deletedmom418 Srynisa benim yeğenlerim hep kel doğdu. Benim kzımda öyle olur sandım ama maşallah saçlı doğdu kuzum. Kestirmiyim bnde
VERA19 Deletedmom418 Bence kazıtmayın👍🏻 çok dökülüyorsa doktor gerekli görürse o ayrı tabi ama keyfi yere kıyamam ben
Deletedmom418 hulyatkknt bende bi tutam arkasından kestim sünnet yerini bulsun diye ama tamamına kıyamadım 🙈
Aliveannesiiii Deletedmom418 sakın kazıtma sakın canım ertafımda ne kadar kazıtan arkadaşım varsa hepsi pişman bana şimdi diyorlar sakın kazıtma diye. Bebeğin saç yapısı nasılsa oyle olur kazıtsanda seyrekse yine seyrek olur. Bende kazıtmicam o yüzden.
Deletedmom11 Deletedmom418 ben hiç kazıtmadım şuan 14 aylık kızım. 11-12 aylıkken saçının ön kısmı çenesinin altındaydı, bağlatmayı sevmiyordu, kahkül kestm bende o kadar. 2 ay içinde yine çenesine kadar uzadı diğer yerlere hiç ellemedim :)
Deletedmom418 Deletedmom11 canımsınız ❤️ Kazıtmam bnde. Bi tutam kestim onu bile atmadım saklıyırum. Ölürüm saçına