EfEce Esilyaa https://basurum.com/diyafram-nefesi.html bu sayfayı inceleyin. Doğru tuvalet yapmak geldiği anda ve diyafram nefesi ile olandır. Ayrıca çok çeşitli ve doyasıya yemelisinşz bol su içmekisiniz sayfadaki doktor öyle diyor. Ben bir yıldır çekiyorum yeni buldum bu sayfayı. Son zamanda kendimce yöntem bulmuştum tuvalet sonrası o bölgeye ve içine önce baticon sonra da kantoron yağı uyguluyordum. Bir kaç gün önce de doktor iyileşmeye başladığını söyledi ve fito krem verdi. Yine o bölgeye ve içine sür dedi. 12 saat süren ağrılarım şimdi oldukça azaldı. Bir deneyin dediklerimi en az bir hafta. İyileşirseniz yazın merak ederim sizi. Rabbim düşmanımın başına bile vermesin çok kıvrandım inanın bir yıldır şu anki halime şükrediyorum
EfEce Esilyaa ağrısa da tutmayın tuvaletinizin kıvamınım katı olmaması için gerekirse bitkisel bir şeyler kullanın. Anestol pomad ağrıya iyi geliyor. Ben ağrıdıkça sürüyorum
sizdenbiri34 Esilyaa bol bol uzum yedim ve denize girdim geçti sayılır diskinin yumuşak olması gerekiyor 😥
-Sunshine- Esilyaa aynen geçmiyor bacım. Ne yaptıysam geçmedi Bi süre düzeliyor gibi oluyor afedersin kabız olduğum zaman tekrar başa sarıyor. Protolog fitil kullanıyorum faydasını görüyorum ama bırakınca tekrar kaldığı yerden devam ediyoruz 😂😂
Agustosbocegi Esilyaa ben hamile kalmadan once duzelmistim hamileligimin 4. ayinda kan ilaci yuzunden tekrarlamisti ama ayni yontemle yine kisa surede kurtulmustum uzun ve o kadar acili gecmemisti
KubrAlininAnnesi0345 Esilyaa protolog anestol pomad madecassol bunları emziren annelerde kullanabiliyor
Fundafatma Mom299 aaa evet o bendede var büyük tuvaletimi yaparken resmen dgum sancısı gibi çok canım acıyor kızım 3aylik hala aynı değişmedi
Aselhafsam Esilyaa kantoron yağı çok iyi geliyor yakınımda kullananlar oldu. Bide ihmal etmeyin ameliyata kadar yolu var elinizden geldiğince kabız olmamaya çalışın
Dlrbt Bana doktor proctolog ve anestolü karıştır sür dedi. Anestol uyuşturan bir krem rahatlatıyor. Bir de kabızlık için magnezi kalsine diye bi toz yazdı suda karıştırıp içiyorsun. Ve sıcak suya otur demişti. Bir hafta içerisinde düzeldi. Genelde kabızlık için duphalac veriyorlar. Ama o bende işe yaramadı.
Bbddtt Esilyaa kurtuldum mu bilmem ama ameliyattan beri öyle çok efsane ne bir ağrım ne de bir kanamam oldu. Ama şunu belirtmekte fayda var çok aşırı kabızlık yaşadığım zamanlar bir yırtılma hissi yine yaşıyorum. Yani eğer fissürnüz botoksla tedavi edilemeyecek derinliğe ulaştıysa ameliyat olun ve ameliyat sonrası beslenmenize ve tuvalet alışkanlığınıza dikkat ederek sanırım sorunu büyük oranda çözmüş olursunuz
MuhammedAmine Esilyaa Benim çok kötüydü ama benim extra kabızlık problemimde olduğu için çok kötüydü bir süre duphalac şurup kullandım kabız olmadım ancak o zaman çok afedersiniz tekrar içeri girdiler şu an da rahatım babam ameliyat oldu ama malesef tekrarladı ameliyat çözüm olmuyor
Bbddtt Poyrazc Ankara’da Medikalpark hastanesinde Prof Dr meral şen e oldum. Çok mu memnunum 🤔 ben bir daha asla tekrarlamaz diye düşünmüştüm hep doktorumda kabız kalmamaya özen göster tekrarlayabilir demişti. Ve doğumun ilk ayları kendimde sıfır özen gösterdiğimden yeme içmemde çok kötüydü o sıralar epey bir kabızlık yaşadım. Anladım ki eğer vücut yapınız bu hastalığa elverişliyse asla tuvaletinizi ertelemeyip yemenize de dikkat etmeniz gerekiyormuş. Tekrar gittim doktora henüz bir çatlak/yırtık boyutunda bir şey yok ama dikkati bırakırsan olur diye yineledi doktorum. Benim tuvalet alışkanlığımı düzene sokan şey kefirdi o zamandan beri kefiri düzenli tüketmeye çalışırım hep.
SenaEvcili Ayy canım cok gecmis olsun dogum yapalı 3,5 ay oldu hala çekiyorum çaresi yok yemedigim şeyler sürmedigim kreeemlee lavmalar kalmadı ama geçmiyor nalet çözümünü bulamadim bulursan benide bilgilendirirsen sevinirim 🙄🙄🙄