Hld61 Esilyaa eşim iki kere ameliyat oldu geçmedi en son geçen yıl tekrar lazer ile yaktırdı şu an daha iyi çok şükür ama tamamen geçmedi tekrar biraz daha yakacakmış doktor
Yazarr Antecta isimli krem var ben hamıle olmadan önce kullanmıştım çok ağır bır krem bas agrısı yapıyor bıraz kullanınca ama kesınlıkle gecırıyor suan doğum yaptım emzırdıgım icın kullanamıyorum emzırme gıbı bır durumunuz yoksa kullanabılırsını
Yspnr Yazarr bu kremi hangi surede kullandiniz ve ne kadar kullandiniz dogumdan 20 gun sonra ameliyat oldum 4 ay iyilesme olmadi sonrasi verdi doktor rahatlama vardi ama 2 haftadr yok
Mrvkrk Sum94 nasıl oldunuz ben de aynı durumdayım psikolojim bozuldu ağlıyorum artık ağrım geçse de ağlıyorum yarın yine canım acıyacak diye. Hem ben gaza gelip operasyon oldum 5 gün önce hala ağrı var hatta daha fazla
F-Betul Mrvkrk Geçmiş olsun inşallah kurtulursunuz bir an önce bende var, botoks olmuştum ama hala iyileşemedim. Siz hangi operasyonu oldunuz?
Sum94 Mrvkrk kremi kullandığımda çok iyi hatta geçti 1 hafta sonda bir gün yine zorlandım yine oldu kremle yeniden başladım maalesef bu hastalık çok zor vazgeçmek yok iyileşicez ama bana operasyon yapmadılar
Mrvkrk F-Betul içteki kasın bi kısmını kestiler güya içerideki basınç azalıcakmış şimdi inanın gaz çıkarmakta zorlanıyorum ameliyattan önce en azından bunu rahat yapardım 😂
F-Betul Mrvkrk Operasyondan sonra iyileşmek biraz zaman alıyormuş sanırım ben de botoksun etkis geçene kadar bekleyeceğim baktım olmuyor ameliyat olacağım, nerde hangi doktora oldunuz ?
Sum94 F-Betul kusura bakmayın bildirim gelmediği için göremedim anrecta kullandım ama emzirirken önermiyorlar ben son çare kullandım artık geçmediği için
F-Betul Sum94 Botoks olmuştum botoks öncesine göre iyiyim ama hala tam iyileşmedim, doktorum “yaza kadar bekle” dedi botoks etkisi hala devam ediyor, son çare ben de emzirmeyi bıraktırıp anrecta kullanmaya başladım 😔