PrensesAlin Balbocegim bu günde kan gördüm kaka 🤦🏼♀️ Kaç aylık bebeğiniz büyükse tahlil yaptırabilirsiniz
Balbocegim PrensesAlin 4 aylik bugun gittim tahlil yaptirdim gizli kan cikmadi bi test daha yapti oda temiz cikti cok sukur
PrensesAlin ygd bizdede durumlar iyice kötüye gidiyor 😔 rabbim şifa versin hepsine bağışıklık ta düştü iyice bende oda ateş fırladı grip olduk 😔 gastroentrolojiye sevk edicekler beterinden korusun Allah 🙏🏻
qulistann PrensesAlin süte alerjisi oldugunu nasl anladnz ya bende yogurt verdim tadimlik 2 3 cay kasigi sırtı komple kabarti o gece acile goturduk avil igne yaptilar durmustu yine bugun basladi igneden dolayi 10 gun gecmesi lazimmis yoksa belli olmuyormus sizin nasl oldu
PrensesAlin qulistann büyük ihtimalle sizdede var o zaman 😒 ne kadar bebeğiniz? Kakada mukus, gaz problemi, egzama vardı yüzünde kulak arkasında ..
qulistann PrensesAlin 6 aylik olacak 5 gün sonra evet kulak arkasnda ve sirti doldu gaz zaten hic bitmiyor gece uyumuyor surekli aglayarak uyaniyor😑