PrensesAlin Bir ay önce süt alerjisi teşhisi konulup bebeğime banada katı bi diyet verilmişti.. Yasak olanlar; Süt ve ürünleri Kuruyemişler Muz,elma ,portakal,mandalina Dereotu,maydanoz Ve gaz yapma eğilimin de olan yiyecekler Bir aydır diyet yapmama rağmen bebeğimde hiçbir rahatlama olmadı,katı diyet yüzünden bence bebeğimin gelişimi de yavaşladı bu ay.sadece anne sütü ile besleniyo ilk ay bir buçuk kilo almıştı,ikinci ay 400 gr almış ve boyunda uzama olmadı 😔 benimde kemiklerim ağrıyo resmen ,diyet yapıpda daha kötüye giden var mı?..lütfen akıl verin 😣
ygd PrensesAlin 12 gündür diyetteyim 5 kilo verdim bebepim 10 günde sadece 10 gram almış mamaya başlamak zorunda kaldık ama şu an ilkence çekiyo çocuk 🤢
Balbocegim PrensesAlin süt alerjisi oldugunu nasil farkettiniz bu aksam bebegimin kakasinda kanli parcalar vardi ve agiz kenarlarindada kirmizi sivilceler var haftasonu oldugu icin doktorada gidemedim pazartesiyi bekliycem ama bi hayli tedirginim
Frida 15 günde 80 gr aldı sadece kızım. 1.5 aydır süt ürünleri tüketmiyorum 20 gündür de katı diyetteyim ve doymuyorum sürekli ekmek, makarna yiyorum çok sinirliyim buraya yazasım geldi.
PrensesAlin Frida bende öyleyim😔 sadece ekmek zeytin haşlanmış patates ne yiyeceğimi şaştım ve sütüm gerçekten yaramıyo bebeğime napıcaz bilmiyorum 🤦🏼♀️
Frida PrensesAlin 4 aylık. Alerjik mama verdi dr eğer yine de kilo almazsa kolonoskopi yapılacağını söyledi
ambe-1806 Frida bize de alerjik mama verdi.hangi marka sizinki ve tadı acımı doktor bize acıdır tadı vanilya yağıyla tatlandırın dedi
PrensesAlin Mervea kullanıyorum canım ilk 15 gün diyetin idare ederdi ama bir ay sonra kemiklerim ağrımaya başladı halsizlik sürekli
PrensesAlin [bilinmeyen] gaz yapacak diye korkumdan nohut,fasulye ,mercimek tüketmiyorum 😒 çok fazla gaz problemi var karnı gurul gurul hep ..bende öyle bir ayda çok fazla kilo verdim bebektede gelişim yavaşladı
AselMeva Kızlar 4 aylım kızım bugün kakasında çok az mukus vardı 2.ayından bwri yeşil kaka yapıyır bazen sarıya dönüyor ve geç kaka yapma sorunu var acaba bizdede alerji olabilirmi kilo alımıda az ilk defa mukus oldu alerjisi olan bebekler hep mukuslu kakamı yapıyor
Nuryalcndag AselMeva valla benimkide öyle 1 aylığız biz daha 2 haftadır yeşil kaka mukuslu, geç kaka yapıyor felan sürekli şüphem var ama kanıtlayamıyorum ☹️inşallah yoktur
PrensesAlin AselMeva kAkasını kontrol edin sürekli kan var mı.. birde aşırı sebepsiz gaz problemi eşlik ediyo 😒
AselMeva Nuryalcndag doktorum normal dedi yeşil kakaya geç yaptığı için ultrasonla bakıldı temiz bişey çıkmadı ilk defa mukus gibi şey gördüm ufacık bi kaç tane ensişelendim bende inşallah yoktur
PrensesAlin Nuryalcndag bizim kan da göründü kaka da moralim çok bozuldu çocuk gastroentrolıji ye sevk edicekler 😔
PrensesAlin ygd bizdede durumlar iyice kötüye gidiyor 😔 rabbim şifa versin hepsine bağışıklık ta düştü iyice bende oda ateş fırladı grip olduk 😔 gastroentrolojiye sevk edicekler beterinden korusun Allah 🙏🏻
PrensesAlin Balbocegim kakada mukuslu yapı vardı, aşırı gaz sorunu başladı gaz yapacak hiçbişey yememe rağmen ve hiçbir gaz damlası rahatlatmadı, kaka sayısında artma olmuştu baya, birde karnında şişlik vardı...
PrensesAlin Balbocegim bu günde kan gördüm kaka 🤦🏼♀️ Kaç aylık bebeğiniz büyükse tahlil yaptırabilirsiniz