Gokceg Karantina süresi 14 günden 10 güne çekilmiş ne düşünüyorsunuz. Ayrıca pozitif te olsa süre dolunca tekrar test yapılmayacakmış, belirti yoksa normal hayata devam diyorlar
SeherMert Evet aslında bu durum çok ürkütücü düşünsene belki de taşıyıcılar ama en son yine test yapmıyorlar normal hayatlara devam 😥
GoGirl Gokceg hafif vakalarda diyor ama ben mesela gercekten cok hafif atlattim 14 gun kaldik teste size gerek yok normal yasantiniza dönün dediler bir bildikleri vardir cunku hastalari devamli arayip bilgi aliyolar bir öngörü olusuyor artik
Deletedmom328 GoGirl ya bsey sorcam size iki gündür nefes darlığı yaşıyorum karantinada hiç yaşamamıştım acaba negatif olmadım mı diye kafam da soru işaretleri var siz de devam eden belirti var öı acaba
GoGirl Deletedmom328 bende de oluyor bazen de gogus ortasinda agri oluyor 3 ay belirti olabiliyirmus ama ben hastayken bile olmamisti bazen de pakolojik mi diye dusunuyorum negatif kesin olmusuzdur saglik calisanlari olmama durumu yok dyr bu sekilde gecirenlerde hastaneye yatmadan Sigara icmek mi tetikliyor diye de dusunuyorum
MuhammedAmine Gokceg Daha dün bir arkadaşımın eşine pozitif dendi . 15 gün sonra tekrar test yaptıracaksınız negatif olsa dahi 21 gün karantina haline devam edeceksin demişler ilaçları getirenler .
Deletedmom265 Gokceg bu hastalık zaten başlı başına olay ayrıca alınan tedbirler saçma bizim insanların duyarsızlığı daha da saçma bakalım hayırlısı