yigitalpinannesiii Pineapple20 chicco yumuşak üçlü alıştırma bardağı bütün emsirme danışmanları mamayı bile bununla verdiriyor memeye en yakını bu
Minikaslann Pineapple20 chicco’nun almıştım bir günde öğrenmişti ben link bulup atayım size adını hatırlayamadım
Pineapple20 yigitalpinannesiii sen onu mu kullanıyorsun canım? Ben yorumlarına baktım da akıtma yapıyor ucu yumuşak değil yazıyordu. O yüzden kafam karıştı
esra0474 yigitalpinannesiii burada bir yanlış anlaşılma var galiba. Emzirme danışmanları genel olarak küt uçlu alıştırma bardağını tavsiye ederler çünkü memeye benzer olanı olur ise emme güdüsünü tatmin eder ve anneyi emmez. Bu tabi biberon yerine kullanımlarda geçerli olan bir olay. Ek gıda dönemi için farklı birşey varsa bilmiyorum.
Deletedmom_16 mavisimmm20 ben 6. Ayda başladım ama tabi beceremedi. Zamanla alıştı 8 aylık şuan rahat içiyor. Ama mutlaka akıtmayan bişey alınmalı.
Minikaslann Pineapple20 https://ty.gl/hvpmhy06i ayına uygun olarak bunu almıştım Chicco bu konuda çok başarılı
Tnshmszynp Pineapple20 mamajo almıstım 6aylıktı kzıım sımdı 13aylık hala kullanıyor güzel akıtma yapmıyor
Pineapple20 Beyzafc Avent de çok duydum chicco ile onun arasında kaldım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için 😊
SeymaBeyza Kucuk bardak oneriyorum.9 aylik bardagi tutup icebiliyor. Alistirma bardagi chicco aldim kizim kullanamiyor.