Gnnr 14 ay 9 gunluguz gündüz 8 8.bucuk kalkış canı isterse yumurta domates ekmek yer istemezse kuru ekmek yemeğe bayılır 12 gibi tekrar yatış 1 2 saat uyur o sürede 2 3 kez emer kalkınca kahvaltı yapmadığı için acıkır çorba meyve yer 11.audan beri tam.manasiyla yürüyor ev dağıtmaya, mutfak dolaplarını boşaltmaya, dizili duran oyuncakları bozmaya, sandalye aralarında gezme , kapı arkalarına perde aralarına saklanma gibi oyunlar oynuyor oyuncaklarida onu izliyor uyku harici oturmama kararı almış olmalı poposu yer görmüyor günde 826268228 kez emiyor kendi istediği memeyi açtırıyor bana iş yaptırmıyor yanında durucak koltukta meme açık onu bekleyeceğim. Buharalar süpürge yaparken onu takip ediyor araba gbi üzerine biniyor çamaşır asarken mandal veriyor kıyafet uzatıyor bulasik makinası boşaltırken tabak kaşık çıkartıp bana veriyor o şekilde yardım ediyor oyalanıyor ama gelin görün yemek yapmaya basladigim an başlıyor ağlamaya beni izlemek istiyor ama kucağımda izleyecek sandalyede değil yemek yapmak işkence bana suya bayılıyor bütün gün bırakayım suyla oynasın en sevdiği sey. Ikındı vakti bazen uyuyor 1 saat falan uyanınca rutin oluşturdum parka gidiyoruz eve gelip hemen banyoya koşuyoruz hijyen şekilde çıkıp mama yiyip malesef memede uyuyoruz 8 9 10 keyfi ne zaman isterse amma velakin gece 20 dakikada bir uyanıyor 😔 çıldırtıyor beni gece memeyi kesemedim bende bitik durumdayım artık gece oturur vaziyette onun yatagindayim resmen