Deletedmom896 Kızlar kızıma D vitamini düzenli kullanıyorum içime sinerek ama nedense kan damlasına elim gitmiyor yani içime sinmiyor cahillik mi yapıyorum annelik hissiyatımı bilemedim sizler napıyorsunuz ?
Mirosum Deletedmom896 aynı ben nedense bende verirken Bi kötü oluyorum bebeğimde çok zor içiyor onu 🙄🙄
busra37 Deletedmom896 aynen bende öyleydim kullanmadımda. Ama kan değerlerini ölçtürmüştüm iyi demişti o yüzden
Saricizgilibeyazev Deletedmom896 valla cnm ben bi ara kestim vermedim aynı sen gibi sonra Demir eksikliği almış başını gitmiş az daha doktor kan verecekti çocuğa asla diyorum vermemezlik yapma . Hep dişe boya gidiyor vitaminler
busra37 Deletedmom896 bende sağlık ocağı hemşireme sormuştum değerleri yeterli pekmezle desteklemen yeterli demişti
BalOgulll Kızlar sağlık ocağında verilen Demir ilacını kullanmayın içinde paraben alkol şeker var resmen de yazmışlar ben kendim aldım asla kullanmam da
Deletedmom896 Saricizgilibeyazev İşte en büyük sıkıntım sanırım sidefer kızımda süt alerjisi var sidefer de süt aroması var bazı Dr lar kullan sıkıntı yok derken bazıları da asla diyor olmadı ben damlayı değiştireyim
Sarisey Deletedmom896 benim bebegim sadece mamayla besleniyor 9aylik. Kan degerleri iyi cikmisti ama hem saglik ocagindaki hemsire hem de doktorumuz kullanmaya devam edicez dedi. Anne sutu alan bebeklerde bile bu aylardan sonra kan degerlerinde dusme yasaniyor demisti. O yuzden 1yas kontrolune kadar devam edecegim simdilik
serebro Deletedmom896 oğlum 4.5 aylık demir ilacına başlamamız söylendi ama aç karınla vermem lazimmis ve verdikçe 1 2 saat sonra süt ve süt ürünü vermemi yani emzirmemi söyledi. Nasıl olacak zaten ac olan bebek nasıl daha 1 saat dayanacak?ancak 10dk dayandi. Sizler nasıl kullanıyorsunuz
Saricizgilibeyazev serebro aynen öyle aç karnına veriyorum 30 dakka sonra kahvaltısın ettiriyorum zaten 30 dakka da emiyordur ya … aç olan bebek bekle diyemezsin ki .. öğlen de ferro sanol ile destek en hızlı yükselten ilaç
FrenchPress Deletedmom896 bende aynı ya :/ d vitaminini veriyorum kan ilacında veremiyorum. Kendimi suçluyordum bende. hayır kan durumuna bakmadan neden veriyorlar anlamıyorum ki. Belki yeterli kan seviyesi.
serebro Saricizgilibeyazev zaten aile hekiminin verdiği var şuan sadece 1 kez verdim ama herkes çok zararlı diyor. Zararlıysa niye veriliyor ki🤦♀️ doktorumuza danışacağım birde