Alpmerve Zeynep-N aynen bende memnun kalmadım öksürük ne zaman geçer diyorum Allah bilir diyor bana Tamam arkadaş Allah’ın emri o bilirde sende bı elçisin arada bana bı zaman ver yâda geçmez de Ama bişey de yani!!!!
asltrk0 Zeynep-N kdz.ereğli’den kayseriye sedat öztürk diye çocuk doktoru gitti. Çok iyi bir doktordur kendisi kayserinin neresinde bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktordur. :)
Drnkusum Zeynep-N muayenesi çok güzel kırk dj falan ilgileniyor sen sormadan herşeyi anlatıyor telde görüşmedik biz zaten ben çok şık goturmuyorum pandemi sebebiyle
btlylcnky Zeynep-N böyle birini arıyorsanız kesinlikle melehat yeni Memorial de 11aydır doktorumuz Diyarbakır da çalıştığımız için burda yaşıyoruz ama ilk onu ararım ne olursa olsun mesaj atarım anında dönüş sağlar çok güvendiğim biri ve o kadar cana yakın ki anlatamam kesinlikle tavsiye ediyorum. Burda hiç doktora gitme ihtiyacı bile duymadım ek besin süreci diş çıkarma süreci hepsinde birlikte hareket ettik Kayseri’ye geldikçe de mutlaka gideriz
Alpmerve Zeynep-N bence Ercan genç erciyes hastanesi her türlü sorunun cevabını alıyorum ve ne zaman telefonla arasam ulaşabiliyorum özellikle bu dönemde sağolsun çok yardımcı oldu
Zeynep-N btlylcnky evet her zaman gidemiyoruz eşim çok yoğun çalışıyor telefonda da Bilgi versin istiyorum
Zeynep-N Mom62636362 2 doktor ismini çok duydum 2 haftadır araştırıyorum biri Acıbadem’de Murat Çağlar diğeride memorialde Soner Demirel dediler
Aygulyaman Medikal palace Samet özer 1 senedir gidiyoruz çok memnunuz değerlendirebilirsiniz ☺️ msjda bilgi veriyor, ararsam ulaşıyorum. Gidince çok ilgili, ilaç vericek olsa direk katkısız olanlardan öneriyor bilgi veriyor☺️