EgeMineUgur MerveKya merhaba bende Bursa'da oturuyorum. Çekirge Dorukta bi doktor varmış bizim doktor onu önerdi ona gidicez. Ne kadarlık bebeğiniz ?
MerveKya EgeMineUgur 8 aylık ordakinide duydum evet ama birden karar verdik yıldırım doruk hastanesine gitmeye burdakide çok iyi. Sizin bebeğiniz kaç aylık 😊
EgeMineUgur MerveKya bizimkide 5 aylık bitti 6 aya girdik. Orası da aklımda kalsın o halde teşekkür ederim ☺️
Baldudakege MerveKya inşallah atlatıcaz bizde o kadar stres yaptım ki sırtımda sivilceler çıktı düşünmekten başıma agrı giriyo
MerveKya Baldudakege hiç merak etmeyin bende boşuna stres yapmışım diyorum yani çocuk bir şey anlamıyor maşallah iyi olduğunu görünce geçiyor stresiniz. Sadece çıkınca biraz huysuzlanıyor inşallah o da olmaz sizde geçiyor ondan sonra merak etmeyin. Sizde rahat olun çabucak iyileşecek
Baldudakege MerveKya eczaneye sordum 22 tl dedi yanımda para yoktu sabah hemen alıcam. 11.30 da kremi sürüp 12.30 da sünnete giriceZ. Bugün size yazıcaktım sonra vazgeçtim yeter çok sordum diye😂 kremi tam olarak nereye sürcem pipi ye sürmücem ama altına üstüne kasık tarafına mı bolca
MerveKya Baldudakege olsun olsun hiç sorun değil ne olacak sorun.😃 pipiye yakın kasık bölgesinden başlayın pipinin ucuna gelmeden pipiye de sürdüm biraz bol bol sürün sonra streç filmi pipi çıkacak kadar delin orta yerini koyun onuda dursun orda😊
Aliemirinannesi Baldudakege beni de bilgilendirir misin cnm bizde 23 ünde sünnet olucaz sünnet öncesi krem mi süreceğiz uyuşması için ?
MerveKya Baldudakege evet çok az kaldı stres yapmayın olup bitecek hemen.. ve oğlunun iyi olduğunu göreceksin. Sadece ameliyattan sonra biraz ağlayabilir hazırlıklı olun, kucağınıza alıp yan yatırıp sakinleştirmeye çalışın güzel haberlerinizi bekliyorum 😊
Fth lulu_ hayır sünnet olduğu gün değil bir hafta oldu sünnet edeli demişti arkadaş bende onun için dedim 😊
MerveKya [bilinmeyen] hiç korkmayın insan anlamıyor olup bitiyor hemen. Lokal olduk bizde zaten uyuşuyor yeterince pek kıpırdamadı ama bacaklarından biri tuttu çünkü hiç bi şekilde kıpırdamaması lazım
MerveKya [bilinmeyen] benimki 8 aylık ve dönüp duruyor çok hareketli aynı şekilde. Zaten uyuşunca pek kıpırdamıyor tutuyorlar da. Evde de siz dikkat edeceksiniz zaten
LittleMan Bizde sünnet olduk ikizlerim var 9 aylıkken olduk . Çok kolay geçti bizimki. İlk bi ipne yaparken ağladılar. (Bide fitil koyuyorlar). Oda cok normal yani kucağıma alınca sustular. Sonra ztn uyuşmasını bekliyorlar. Ben o arada mama verdim uyuttum uyurken sünnet oldular . Sonra ztn ağrı kesici fitil veriyorlar. Sünnetten 3 saat sonra tekrr evde koyıyorsunuz bolca yağlıyorsunuz pipiyi bezi sürekli alt değiştirmiyorsunuz ki idrar pişirsin. İkinci gün kreme başluyorsunuz ve yağlama işlemi devm ediyor. Biz 6 günde iyileştik. Tabi ilk iki gün zordu oda sadece bez değiştirirken . Gün içinde öyle ağlama sızlama olmadı ıyun oynadık uyuttum normal dvm ettik. Çok şükür biz böyle sorunsuz atlattık darısı sizlere