Deletedmom11 RundownMom kendim yapıyorum 🥰🥰 ailem ve etrafımdakiler ilk başlarda ufak kavanozlarla istiyordu , şimdi satış bile yapıyorum 💪🏻 yöresel ürünler marketi var oraya falan bebek tarhanası olarak
Serap11 RundownMom Annem yaptı ev yapımı yemedi. Aşçı anneden aldım onu da yemedi. En son e bebektekini denedik onu yiyor şu an. Tat olarak fark yok bence ama küçük bey onu beğendi :)
Deletedmom348 Deletedmom11 Canım annemde yapacak ta. Normal bize yapıyordu hep. Bebek tarhanasının bir özelliği var mı ekstra? Biz baharat koymuyorduk zaten. Fikir verebilir misin lütfen 🙏
Mervemerveesk RundownMom makarna ve daha fazlası lütfen den almayı düşünüyorum ben. Başka ürünlerini de kullandım memnunum
Lalin Serap11 https://www.blwmarketim.com/urun/organik-bebek-tarhanasi-500-gr-1 bunu alıyorum ben. İçine biraz zencefil, zerdeçal, kimyon, nane, kekik atıyorum. Biz de yiyoruz kendi tabağımıza tuz atarak. ☺️
Eymenpasam Deletedmom11 ya eğer tarif paylaşıyorsunuz banada verir misiniz? 8.5 aylık oğlum için yapmak istiyorum ama ilk drfa yapıcam tam tutan tarif araştırıyorum🤗♥️
karakuzumm RundownMom penelope gurme diye bir sayfa var instagramda eltim oradan alıyor kızına güvenli site ve lezzetli olsa gerek birçok çeşit çorba çeşitleri var, bakabilirsin ☺️
RundownMom karakuzumm oradan alışveriş yaptım birkaç çorba aldım ama tarhanasını almadım burada iyi değil diye bi yorum görmüştüm sanki o yüzden. Ama diğer aldıklarım fena değil bir denerim olmadı tarhanasını da. Teşekkürler 🤗
Deletedmom11 RundownMom bence sen önce bi al , biryandan bebeğin onu içedursun, bende sana bir tarif göndereyim boş vaktinde dene , nasıl olur :)