Deletedmom348 Merhaba 5 ay 24 günlük bebeğim. Gece bezi boştu. Yani idrar yapmamış. Diğer günler bu saatte 3. Bezini kaka yaparsa 4. Bezini değiştiriyor olmam lazımdı.Sıvı kaybı olduğunu düşünüyorum ama başka nedeni de olabilir mi?
KahramanAnne Deletedmom348 yeterince beslenemiyor olabilir canım. Doyduğundan emin oluyorsanız ozaman bilemem😶 Üstte kalsın 🙏
Ceyo0666 Deletedmom348 ter yoluyla arıyor bide büyüdüğü için gece yapmıyor olabilirler benim bebegim de oyleydi
KahramanAnne Deletedmom348 Ozaman mama takviyesi yapmayı deneyin bakalım idrarında değişiklik olacak mı. Eğer idrarda değişiklik olursa demekki doymadığı için öyle oluyor diyebiliriz.
Deletedmom348 KahramanAnne Emmiyor mamayla besleniyor. Ve su da veriyorum. Takipte kalıcam.Ölçeği bir tık fazlalaştırayım
Kabakcekirdegimiray Deletedmom348 benim kızım da 5 ay 3 günlük 2 hafta önce her açtığım bezi neredeyse boştu idrarda koyulaşma vardı en sonunda da kırmızı lekeler gördüm ve direk acile götürdüm sonuç idrar yolu enfeksiyonu. Sizi korkutmak istemem ama bol bol sıvı verip takip edin tekrar aynı sorun olursa önlem amaçla bir idrar tahlili yaptırın derim.
NisaMomyy Deletedmom348 benim kızımda 4 cü ayına giricek ben mamayla besliyorum doktora çişinin koktuğunu ve az yaptıgını söylediğimde verdiğim su miktarını yükseltmemi söylemişti canım yükselltim ve normale döndü, hem malum sıcakta havalar
Deletedmom348 Ceyo0666 Karantinadayım ben götüremiyorum. Eşim de önlem amaçlı evde değil. Biz bebek ve ben kalıyoruz. Karantinanın bitmesine de 10 gün var😐