strongMom A05072020 Yookidoo Gymotion Aktivite Halısı her yerde yok ve pahalı 500 fln ama çok güzel ikinci el fln bulabilirsin al bence
Deletedmom348 A05072020 babycim aldım memnun kalmadım canım. Playgro aldım memnunuz. Çok güzel oynuyor
Baldudak_Emirbeyimiz A05072020 Piyanolu benim çok işime yarıyor. Ogluşumu baya oyalıyor ve eğlendiriyor. Fisher price markası.
NisaMomyy A05072020 fısher prıse nın aldım piyanolu 270 tl e bebekten cok memnunum bakabilirsin kızım cok sevdi
AybarsMomy strongMom bizdede ondan var 2 aylık şuan pek ilgisini çekmiyor ama sonra sever belki inşAllah yani😂
strongMom Deletedmom348 acaba benimkide begenmedigi içinmi oynamıyor ablamadım3 ay 13 günlük. Arkadaşım aldı oyun halısını bide
Baldudak_Emirbeyimiz A05072020 Ayak tarafında piyanosu da var ve bebiş her ayaklarını hareket ettirdiginde ayakları piyanolara basıp ses çıkartıyor. Seçenek çok şarkı çalıyor, renkleri, sayıları, hayvan isimlerini, geometrik şekilleri söylüyor. Biz çok memnunuz.
Deletedmom348 strongMom Üst tarafını çektiğinde üstüne düşüyordu ve halısı çok küçük ve inceydi kızım oynamak istemedi. Ve sevmedi. Playgro denedim halısı güzel büyük. Ve üst tarafı sağlam sevdi
strongMom Deletedmom348 aynen ya bana alınan oyun halısıda öle küçük bebegşn kaç aylık benimki küçükmü acaba daha oyun için ya
Deletedmom348 strongMom 5 buçuğu geçtik. Bayağıdır oynuyor. Doktor bize 2 buçukta koyun oyun halısına demişti.
Kuroneko 2 aydan beri kullanıyordu hareketlenmeye başladığı 7.aydan sonra bıraktı çok faydasını gördüm cok oyaladı eglendirdi oğlumu. Biz de tiny love tekmele ve oyna almıştık
Mires A05072020 ben piyanolu almıştım çok güzeldi bebeğim severek oynadı şimdi büyüdüğü için oynamıyor satmayı düşünüyorum istersen uygun fiyata verebilirim sapa sağlam hiçbir sorunu yok
AybarsMomy strongMom ay inşAllah😂 ama yorumlara baktım küçük halı falan yazmışsınız bizim baya büyük farklı mı acaba bu bizimki
strongMom AybarsMomy yok kız bu dedigimi yani senin kullandığını ablam kullanıyor. Bana arkadaşım hediye aldı onun aldıgı küçük😂