btl1816 Biliyorum komik gelebilir ama kimseye sormak aklıma gelmedi burdan size sorayım dedim. Herkes yazmış genelde 2 saatte bir emirle bebekleriniz sanırım. Ama bizimki bazen saat başı bazen de 1 buçuk saatte bir emiyor. 2 saat dayandığını daha göremedim. Gece de aynı şekilde 1-1 buçuk saatte bir utanıyor emiyor. Bu saat aralığını emmeye başladığı saatten mi tutuyorsunuz yoksa emmesinin bitiği saatten mi? Yani 10 da emmeye başladı 10.15 de bitti emmesi diyelim. 12 de emince mi 2 saatte bir emmiş oluyor 12.15 ye Emince mi? Çünkü bizimki 10 dam 10.15 e kadar emiyorsa 11 buçukta bidaha emiyor 🤦🏼♀️
Mucizelerveanneleri btl1816 🙂biç kadar matematik hesabı yapma ,bebek ne zaman isterse emer kısa aralıklarlada olabilir ,birkaç dk da olabilir ,önemli olan ilk ay 2saati geçtiğinde sizin vermeniz ,uzun süre aç kalmaması önemli
kuzeyto btl1816 Valla o ne zaman isterse emziriyorum, yeri geliyo yarim saatte bir istiyo. Gelisimi de gayet iyi, doktor da bebek ne zaman isterse emzir dedi zaten
1melekannesi btl1816 ben hiç saat tutmadım ebemizde öyle söyledi bebek istediği zaman emzir derdi bende öyle yapıyorum bazen 3 saat uyuyor bazen 2 saat zaten meme istediği zaman sürekli aranıyor emme süresini tutarsam 1 saat memede kaldığı oluyor bazen emzik gibi kullanıyor 🤣🤣
btl1816 [bilinmeyen] gece de böyle olduğu için doymuyor mu acaba diyorum ya da emzirmeyi önceki emzirdiğim göğsümden mi başlasam yağı önce Alsın diye. Ama doymasa kilo alamazdı 7.700 kg
btl1816 Mucizelerveanneleri evet sarılık olmustu ilk ay saat başı emzirdim doktor öyle söyledi. Sonra çocuk buna alıştı dayanamıyor 1 buçuk saat bile
Hatice1416 kuzeyto peki her emzirdiginizde dolu dolu süt oluyor mu benim kızımda sık emiyor artık süt kalmıyor bende endişeleniyorum sütüm az mı diye
btl1816 [bilinmeyen] çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim ama takıldığım nokta 30 saat nasıl Doğum sürdü 😳
kuzeyto btl1816 Kesinlikle, diyorum ya kendi doktoru da ne zaman isterse emzirceksin kanunu kaidesi yok dedi. Inan cok da guzel kilo aliyor. Sen takilma, ne zaman aranirsa ver sutu😂
btl1816 [bilinmeyen] bakın be güzel gülerek anlatabiliyorsunuz en azından sezaryen olmamış istediğiniz normal Doğum olmuş. Çektiğiniz sancılara değmiş. Doğumdan sonrası zaten kolay olmustur önemli plan doğumu atlatmak ama tebrik ederim o kadar uğraştan sonra pes etmemişsiniz normal doğurmuşsunuz
btl1816 [bilinmeyen] kahve iyiymiş ya :) gerçekten çok güzel anılarınız olmuş hangi şehir ve hastanede Doğum yaptınız
btl1816 [bilinmeyen] Ülkü hocadan almıştık matematik derslerimizi. Hala o okulda mı bilmiyorum tabi. Karşıdaki Sabancı yurdunda kalmıştım hey gidi bekarlık günleri aklıma geldi şimdi :) siz baya okulu dondurmuşsunuz ama
btl1816 [bilinmeyen] kendi tercihiniz tabi ama çocuk olduktan sonda okulu bitirmeniz için evde size yardım eden birisinin olması lazım mi derslerinize gidebilesiniz yoksa zor tabi sizin tercihiniz